H Shaya μιλάει για το γυναικολογικό της πρόβλημα και τα λόγια του γιατρού που δεν έχει ξέχασει

Η Shaya αναφέρθηκε σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της. Μια περιπέτεια υγείας, λίγο πριν μείνει έγκυος, στο πρώτο της παιδί.

Τη Shaya συνάντησαν η κάμερα του Happy Day και ο ρεπόρτερ Δημήτρης Σιδηρόπουλος στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τη Νίνα Λοτσάρη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Δανία, το reunion με τις Hi5 που ποτέ δεν έγινε, καθώς και για τη δυσκολία που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.

«Θα έλεγα ότι είχα και εύκολα και δύσκολα παιδικά χρόνια. Ήταν χωρισμένοι οι γονείς μου, άλλαζα συνέχεια χώρες, από τη Δανία στη Σουηδία. Ήμουν πάντα σαν τη μύγα μες στο γάλα. Δέχθηκα και bullying. Δεν θα τελειώσει σύντομα αυτό», δηλώνει η Shaya.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα reunion με τις Hi5 το 2020 αλλά ήρθε ο κορονοϊός. Αυτό το διάστημα είναι λίγο δύσκολο, ζούμε όλες σε διαφορετικές χώρες. Θα το ξαναπροσπαθήσουμε», απαντά η τραγουδίστρια για το πρώην girl band από το οποίο ξεκίνησε.

«Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι έχω γυναικολογικό πρόβλημα στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Είχα γνωρίσει τον σύζυγό μου και έλεγα: με αυτόν θέλω να κάνω ένα παιδί. Πήγα σε γυναικολόγο και μου λέει: δεν ξέρω αν μπορώ να σώσω τη μήτρα σου», περιγράφει αμέσως μετά η Shaya.

«Ευτυχώς όμως, επειδή κάποια πράγματα είναι σημάδι από τον Θεό, πήγα σε έναν θείο του άντρα μου, που είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης στο συγκεκριμένο θέμα που είχα εγώ. Πήγα σε αυτόν και με έκανε καινούργια και έτσι γεννήθηκε ο Ιάσωνας», καταλήγει επί του θέματος η Shaya στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Εύχομαι και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα καταφέρουμε να κάνουμε έστω μία εμφάνιση ως Hi 5 για να ευχαριστήσουμε τους φαν μας για την πολλή αγάπη και στήριξη που μας έδωσαν, κάνοντας και τη δική μας εφηβική ηλικία τόσο ξεχωριστή και ευχάριστη» είχε αναφέρει παλαιότερα.

To άρθρο H Shaya μιλάει για το γυναικολογικό της πρόβλημα και τα λόγια του γιατρού που δεν έχει ξέχασει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .