Την Τετάρτη η συνάντηση Κασσελάκη με εθελοντές στα νέα γραφεία στον Ταύρο

«Ξεκινάμε, συζητάμε, γνωριζόμαστε. Σας περιμένω!» . Με αυτές τις λέξεις ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει ραντεβού με εθελοντές και φίλους για το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία που νοίκιασε.

Το κάλεσμα Κασσελάκη είναι για αύριο το απόγευμα στις 18:00 στα γραφεία 1,500 τ.μ που νοίκιασε για τις ανάγκες της προεκλογικής του εκστρατείας και τα οποία βρίσκονται στον Ταύρο .

Ξεκινάμε.

Συζητάμε.

Γνωριζόμαστε.

Σας περιμένω! pic.twitter.com/smBcEtJEig

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 22, 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προαναγγείλει από χθες ότι θα συναντηθεί  με τους εθελοντές που δήλωσαν διαθεσιμότητα στο https://odikosmassyriza.gr/ στα γραφεία του στον Ταύρο, στην διεύθυνση Κυδωνίων 2-4.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κασσελάκης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους εθελοντές και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, όπως έχει πράξει και με τα μέλη του κόμματος στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Αύριο ο κ. Κασσελάκης θα ανοίξει τα γραφεία της καμπάνιας του στην Πειραιώς και εκεί θα πραγματοποιηθεί και η εξ αναβολής ομιλία της Αθήνας την οποία είχε αιτηθεί από το Δήμο Αθηναίων με παραχώρηση της πλατείας μπροστά από την παλιά Βουλή.

Τον χώρο αυτόν θα αξιοποιήσει ο Στέφανος Κασσελάκης για να στεγαστεί η προεκλογική καμπάνια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει το περιβάλλον του πρώην προέδρου.

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Γαστεράτος

Για τους επόμενους δυο μήνες όλα θα οργανώνονται από εκεί και ήδη ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας στήσει την πλατφόρμα του εγγράφει μέλη, εθελοντές και προετοιμάζεται για την αντεπίθεση με το εσωτερικό δημοψήφισμα αν δεν καταφέρει την ανατροπή του Συνεδρίου.

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Γαστεράτος

Πηγή: in