Shaya: «Μου ανακοίνωσαν ότι έχω γυναικολογικό πρόβλημα στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου»

Για το γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, για τις Hi5 και για τα παιδικά της χρόνια μίλησε σήμερα Τρίτη (22.10.2024) η Shaya.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο για τα παιδικά της χρόνια στη Δανία, το reunion με τις Hi5 που δεν έγινε ποτέ, καθώς και για τη δυσκολία που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί. Η Shaya μάλιστα, έκανε λόγο και για το σόου με την Νίνα Λοτσάρη με την οποία εμφανίζονται στο Parfait Athens.

«Θα έλεγα ότι είχα και εύκολα και δύσκολα παιδικά χρόνια. Ήταν χωρισμένοι οι γονείς μου, άλλαζα συνέχεια χώρες, από τη Δανία στη Σουηδία. Ήμουν πάντα σαν τη μύγα μες στο γάλα. Δέχθηκα και bullying. Δεν θα τελειώσει σύντομα αυτό», δηλώνει η Shaya.

«Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι έχω γυναικολογικό πρόβλημα στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Είχα γνωρίσει τον σύζυγό μου και έλεγα: με αυτόν θέλω να κάνω ένα παιδί. Πήγα σε γυναικολόγο και μου λέει: δεν ξέρω αν μπορώ να σώσω τη μήτρα σου», περιγράφει αμέσως μετά η Shaya.

«Ευτυχώς όμως, επειδή κάποια πράγματα είναι σημάδι από τον Θεό, πήγα σε έναν θείο του άντρα μου, που είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης στο συγκεκριμένο θέμα που είχα εγώ. Πήγα σε αυτόν και με έκανε καινούργια και έτσι γεννήθηκε ο Ιάσωνας», τόνισε η Shaya.

To άρθρο Shaya: «Μου ανακοίνωσαν ότι έχω γυναικολογικό πρόβλημα στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .