Ανάκριση δύο εφήβων σε σχέση με πνιγμό 22χρονου στον Yarra στο κέντρο της Μελβούρνης

Η Αστυνομία της Βικτώριας συνέλαβε δύο εφήβους και κατάσχεσε ένα μεγάλο μαχαίρι (ματσέτα) σε σχέση με τον πνιγμό ενός 22χρονου, στον ποταμό Yarra της Μελβούρνης, προ εβδομάδων.

Οι Αρχές ισχυρίζονται ότι ο άνδρας, από το Clyde North, πέθανε ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο άτομα, ένα από τα οποία φέρεται να τον κυνηγούσε με μια ματσέτα, λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα της 30ής Σεπτεμβρίου.

Το πτώμα του εντοπίστηκε στον Yarra, στο CBD, την 1η Οκτωβρίου.

Η Αστυνομία έκανε γνωστό αυτήν την εβδομάδα ότι ένας 18χρονος από το Collingwood και ένας 16χρονος πό το Melton South είχαν ανακριθεί, είχαν συλληφθεί και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι εν αναμονή περαιτέρω ερευνών.

Μια ματσέτα κατασχέθηκε.

Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Οι Αρχές ισχυρίζονται ότι ο 22χρονος, από το Clyde North, έφυγε από ένα μαγαζί επί της Flinders Street λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της 30ής Σεπτεμβρίου, πριν «συνομιλήσει με μια ομάδα ανδρών, όπου πιστεύεται ότι σημειώθηκε διαπληκτισμός».

«Οι ερευνητές δεν πιστεύουν ότι ήταν γνωστοί μεταξύ τους», επισήμανε η Αστυνομία.

«[Η Αστυνομία ισχυρίζεται ότι] τον γρονθοκόπησαν και τον χτύπησαν με αγκώνα στο κεφάλι, πριν φύγει τρέχοντας από τη σκηνή. Τον καταδίωξαν δύο από τους άνδρες, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε μαχαίρι.

«Λίγο πριν από τις 2:50 π.μ. ο άνδρας από το Clyde North πήδηξε στον ποταμό Yarra, σε μια προσπάθεια, όπως υποστηρίζεται (από τις Αρχές), να τους αποφύγει, καταφέρνοντας να σκαρφαλώσει σε μια προβλήτα, προτού πέσει και πάλι στο νερό και στη συνέχεια πνιγεί».

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε έχει περισσότερες πληροφορίες ή υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος (CCTV) να επικοινωνήσει με το Crime Stoppers στο 1800 333 000 ή να υποβάλει εμπιστευτική αναφορά εγκλήματος στο www.crimestoppersvic.com.au.

The post Ανάκριση δύο εφήβων σε σχέση με πνιγμό 22χρονου στον Yarra στο κέντρο της Μελβούρνης appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.