The Brutalist: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της επικής ταινίας με τον Έιντριεν Μπρόντι και την Φελίσιτι Τζόουνς

Στη δημοσιότητα το τρέιλερ μιας πολλά υποσχόμενης ταινίας σε σκηνοθεσία Μπρέιντι Κόρμπετ.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ από την Α24, για την επική ταινία «The Brutalist» σε σκηνοθεσία Μπρέιντι Κόρμπετ (Brady Corbet). Πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Οσκαρ Έιντριεν Μπρόντι (Adrien Brody), στον ρόλο ενός ουγγρικής καταγωγής Εβραίου αρχιτέκτονα (László Toth) που μεταναστεύει στις ΗΠΑ το 1947 με τη σύζυγό του Erzsébet, την οποία υποδύεται η Φελίσιτι Τζόουνς (Felicity Jones).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «οι ζωές τους αλλάζουν ριζικά όταν συναντούν έναν μυστηριώδη και πλούσιο πελάτη, τον βιομήχανο Harrison Lee Van Buren, ο οποίος αναγνωρίζει το ταλέντο του Toth στην κατασκευή. Αλλά η δύναμη και η κληρονομιά έχουν βαρύ κόστος».

Το σενάριο υπογράφουν ο σκηνοθέτης και η Νορβηγίδα κινηματογραφίστρια Μόνα Φάστβολντ (Mona Fastvold).

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Γκάι Πιρς (Guy Pearce), Τζο ‘Αλγουιν (Joe Alwyn), Ράφι Κάσιντι (Raffey Cassidy), Στέισι Μάρτιν (Stacy Martin), Αλεσάντρο Νίβολα (Alessandro Nivola) και Έμα Λερντ (Emma Laird) μεταξύ άλλων.

Η ταινία διάρκειας 3,5 ωρών έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και απέσπασε τον Αργυρό Λέοντα Καλύτερης Σκηνοθεσίας.

Σύμφωνα με το Variety, το «The Brutalist» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου.

To άρθρο The Brutalist: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της επικής ταινίας με τον Έιντριεν Μπρόντι και την Φελίσιτι Τζόουνς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .