Γιάννης Αϊβάζης: «Αν είχες δει τι έχει δηλώσει η Μαρία Κορινθίου, δεν θα έκανες αυτή την ερώτηση, εντάξει;»

Αντέδρασε ο Γιάννης Αϊβάζης σε ερώτηση για την Μαρία Κορινθίου. Ο ηθοποιός απάντησε μπροστά στην κάμερα.

Δηλώσεις στο Breakfast@star και τη Σοφία Μανουσακίδου έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης. Η ρεπόρτερ τον ρώτησε και για μια δήλωση της Μαρίας Κορινθίου, που είπε ότι τη φλερτάρουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, με τον γνωστό ηθοποιό να αντιδρά.

«Θα στο πω γλυκά, ακούσαμε μια δήλωση της Μαρίας ότι τη φλερτάρουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου» είπε η ρεπόρτερ, με τον ηθοποιό να αντιδρά.

«Νομίζω ότι η δουλειά σας μερικές φορές, ενώ θα έπρεπε να κάνετε έργο, γράφετε ότι θέλετε. Αν παρακολουθήσετε ακριβώς τι έχει δηλώσει η Μαρία, δεν θα μου έκανες αυτή την ερώτηση, εντάξει;».

Η Μαρία Κορινθίου, τον Ιανουάριο του 2008 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη και λίγους μήνες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου 2008, γεννήθηκε η κόρη τους, Ισμήνη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2010. Τον Αύγουστο του 2024 έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στην Αθηναΐδα Νέγκα και μίλησε για τα νέα δεδομένα στη ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Κορινθίου. «Τα καλά που έχουμε ζήσει μαζί, επισκιάζουν όλες τις κακές. Οπότε 17 χρόνια οικογένειας και αγάπης που συνεχίζει με σεβασμό, είναι επιτυχία. Αυτό που αξίζει και στους δυο μας – έχουμε τα ίδια συναισθήματα ο ένας για τον άλλον – αξίζει να πάμε παρακάτω.

Είναι δύσκολο. Ό,τι και να κάνεις, όπως και να έχεις αρχίσει να το κάνεις, τίποτα δεν αναπληρώνει το πρωινό καλημέρα στο παιδί σου και στον άνθρωπο που ήσουν για 17 χρόνια και το καληνύχτα, σ’ αγαπάω που έχεις κάθε βράδυ. Τίποτα δεν το αναπληρώνει», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Για το ενδεχόμενο ενός επόμενου γάμου: «Δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε διάθεση να μπορώ να σκεφτώ το μέλλον. Το μόνο πράγμα που θέλω είναι να είναι καλά η μικρή μου και η Μαρία και να αφοσιωθώ πάνω στη δουλειά μου που αγαπάω και έχω αρκετά πράγματα να δώσω», απάντησε ο Γιάννης Αϊβάζης καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά».

To άρθρο Γιάννης Αϊβάζης: «Αν είχες δει τι έχει δηλώσει η Μαρία Κορινθίου, δεν θα έκανες αυτή την ερώτηση, εντάξει;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .