Το Ίδρυμα «Αγάπη» στους φιναλίστ των Βραβείων Victoria Disability Sector Awards 2024

Το Ίδρυμα «Αγάπη» κέρδισε μια θέση ως φιναλίστ των βραβείων Victoria Disability Sector Awards 2024, στην κατηγορία Team Award.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2024, στο Marvel Stadium, με τον οργανισμό, National Disability Leadership Organisation, να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία υποστηρίχθηκε οικονομικά από την Easy Healthcare.

Το βραβείο Team Award, για το οποίο ο Οργανισμός έλαβε υποψηφιότητα, αναγνωρίζει τις συλλογικές προσπάθειες μίας ομάδας και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του πνεύματος συνεργασίας.

Η αλληλοϋποστήριξη και η αφοσίωσή στη δουλειά αποδεικνύονται από τον τρόπο με τον οποίο ενθαρρύνει το εκάστοτε μέλος μίας ομάδας ένα άλλο, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Ίδρυμα «Αγάπη» κέρδισε μια θέση ως φιναλίστ των βραβείων Victoria Disability Sector Awards 2024, στην κατηγορία Team Award

Σε Δελτίο Τύπου που απεστάλη στον «Νέο Κόσμο», το Ίδρυμα «Αγάπη», εξέφρασε «τη βαθιά του ευγνωμοσύνη στον οργανισμό National Disability Leadership για την τιμητική αυτή υποψηφιότητα, καθώς και τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς το Συμβούλιο, την Εκτελεστική Διοίκηση, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές για τις ακούραστες προσπάθειές τους και τη διαρκή τους αφοσίωση στους ανθρώπους» που υποστηρίζουν.

«Η αφοσίωση και το πνεύμα συνεργασίας όλων των εργαζομένων του Ιδρύματος ‘Αγάπη’ εξασφάλισαν αυτήν την υποψηφιότητα, η οποία αποτελεί μια απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής μας να έχουμε θετικό αντίκτυπο στην παροικία μας».

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν και η απήχηση που είχε η εκδήλωση-γκαλά του Ιδρύματος «Jewel of the Night», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε σε σχετικό Δελτίο Τύπου ο Οργανισμός.

Από αριστερά: Ο κ. Στάθης Τσαλικίδης από την Windsor Management Insurance Brokers, η διευθύνουσα σύμβουλος του Ιδρύματος «Αγάπη», κα Ange Pilipasidis, ο πρόεδρος του Ιδρύματος, κ Θανάσης Ευρυνιάδης, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Αδελαΐδα, Δρ Αλεξάνδρα Θεοδωροπούλου, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστραλία, κ. Σταύρος Βενιζέλος και η σύζυγός του κ. Λαρίσα Τικαΐδη, η διευθύνουσα σύμβουλος του Ιδρύματος «Αγάπη», κα Μαίρη Γακοπούλου, και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης

Η βραδιά αποτέλεσε έναν εορτασμό των μελών της παροικίας που υπηρετεί το Ίδρυμα, προβάλλοντας τα μοναδικά ταλέντα των ατόμων που στηρίζει.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι πελάτες του Ιδρύματος «Αγάπη», εντυπωσίασαν το κοινό με τις «εξαιρετικές τους εμφανίσεις», επιδεικνύοντας τις ξεχωριστές τους δεξιότητες, ενώ το πρόγραμμα ψυχαγωγίας περιλάμβανε μια ποικιλία παραστάσεων που μάγεψαν όλους τους παρευρισκόμενους, σύμφωνα με δηλώσεις του Οργανισμού.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Αγάπη», κ. Θανάσης Ευρυνιάδης, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.

Επιπλέον ευχαρίστησε προσωπικά παράγοντες της παροικίας, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ενώ εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του προς όλους τους χορηγούς για τη γενναιόδωρη προσφορά τους και την αδιάκοπη υποστήριξή τους στον Οργανισμό.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση «Jewel of the Night» που διοργάνωσε το Ίδρυμα «Αγάπη»

Η διευθύνουσα σύμβουλος του Ιδρύματος, κα Μαίρη Γακοπούλου, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την αφοσίωση και την υποστήριξή τους.

Ευχαρίστησε επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους πελάτες, το προσωπικό και ιδιαιτέρως τα μέλη του Συμβουλίου που προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τον λόγο πήραν επίσης η πρόεδρος της Πολυπολιτισμικής Επιτροπής της Βικτώριας (Victorian Multicultural Commission – VMC), κα Vivienne Nguyen, και ο κύριος συνεργάτης της εκδήλωσης, κ. Στάθης Τσαλικίδης από το Windsor Management Insurance Brokers.

Στις ομιλίες τους, επαίνεσαν το Ίδρυμα «Αγάπη» για το σημαντικό έργο του και την επιρροή του στην παροικία.

The post Το Ίδρυμα «Αγάπη» στους φιναλίστ των Βραβείων Victoria Disability Sector Awards 2024 appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.