Ο Ραφίνια βύθισε τους Βαυαρούς!

Με πάρτι του Ραφίνια η Μπαρτσελόνα έβαλε τέλος σε έναν εφιάλτη που κράτησε 3.452 ημέρες. Οι Καταλανοί συνέτριψαν με 4-1 την Μπάγερν με χατ τρικ του αρχηγού τους και δηλώνουν έτοιμοι για τη Ρεάλ στο clasico του Σαββάτου. Η ήττα στέλνει τους Βαυαρούς στις πύλες της κολάσεως καθώς σε τρεις αγώνες μετρούν δύο ήττες και βρίσκονται στην 23η θέση της βαθμολογίας.

Το πάρτι στη Βαρκελώνη ξεκίνησε πολύ νωρίς, μόλις στο 54ο δευτερόλεπτο, όταν ο Ραφίνια έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Γερμανών, σημειώνοντας το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο η απάντηση ήρθε γρήγορα από τον Χάρι Κέιν (18′), ο οποίος σκόραρε για 14η φορά στη σεζόν ενώ έφτασε τα 58 τέρματα στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεπερνώντας τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Λεβαντόφσκι σήκωσε αμέσως το γάντι (36′) πετυχαίνοντας το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του ύστερα από εντυπωσιακή προσπάθεια του Φερμίν. Τη σκυτάλη πήρε ξανά ο Ραφίνια λίγο πριν από το τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο ημίχρονο και με εντυπωσιακό τρόπο νίκησε τον Νόιερ.

Μετά την Αστον Βίλα και δεύτερη αγγλική ομάδα, η Λίβερπουλ, έκανε το 3×3 με νίκη επί της Λειψίας (1-0).  Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι που συνέτριψε με 5-0 τη Σπάρτα Πράγας.

Επίσης: Γιουνγκ Μπόις-Ιντερ 0-1, Ζάλτσμπουργκ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-2, Αταλάντα-Σέλτικ 0-0, Ατλέτικο Μαδρίτης-Λιλ 1-2, Μπενφίκα-Φέγενορντ 1-3, Μπρεστ-Λεβερκούζεν 1-1.