Πρώτο σερβίς στη Volleyleague

Με τηλεοπτική στέγη (επιτέλους) από την ΕΡΤ, το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών που αρχίζει το Σαββατοκύριακο υπόσχεται συγκινήσεις.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός όχι μόνο κράτησε τον βασικό του κορμό, αλλά κάλυψε το κενό με την αποχώρηση του Στερν, με καλύτερο παίκτη, τον Σέρβο Ατανασίεβιτς που έδειξε ήδη δείγμα της κλάσης του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ οδηγώντας τους Ερυθρόλευκους στους ομίλους.

Ο φιναλίστ Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει πλέον τους μεγάλους σταρ (Ερνάντεζ, Ρανγκέλ, Ιερεζουέλο), καθώς μείωσε το μπάτζετ τουλάχιστον το καλοκαίρι μετά τις αναταράξεις στις σχέσεις ερασιτέχνη με την ΠΑΕ, αλλά θα είναι ανταγωνιστικός και θα ενισχυθεί σίγουρα χειμωνιάτικα πλέον, όπως έκανε χθες που ανακοίνωσε τον 32χρονο νορβηγό ακραίο Γιόνας Κβάλεν.

Η ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν ο Μίλωνας επιχείρησε να καλύψει τα μεγάλα κενά των Χερ, Μολίνα και Μπάση, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί εφέτος να είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός. Κηφισιά, Πήγασος Πολίχνης, Αθλος Ορεστιάδας και Φοίνικας Σύρου είναι στην επόμενη ταχύτητα, ενώ οι νεοφώτιστοι Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου και ΟΦΗ έχουν μεγάλες φιλοδοξίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Σήμερα.

n

ΚΓ «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 16.00 (ERT Flix): Ολυμπιακός – Κηφισιά

n

ΚΓ «Δημήτριος Βικέλας» Ερμούπολης, 18.00: Φοίνικας Σύρου – Μίλωνας

n

ΚΓ «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνης, 19.00: Πήγασος Πολίχνης – Αθλος Ορεστιάδας

Αύριο.

n ΚΓ «Σοφία Μπεφόν», 16.00: Φλοίσβος – ΟΦΗ

n

ΚΓ PAOK Sports Arena, 19.00 (ΕΡΤ-2): ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.