Ο Μπάλντοκ, οι εξετάσεις και η κηδεία

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη από τον Παναθηναϊκό στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι παίκτες της Τσέλσι πριν από το ματς φωτογραφήθηκαν με μια φανέλα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ενώ έντονα φορτισμένες ήταν οι στιγμές πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Στο ΟΑΚΑ βρισκόταν η μπάντα του τραγουδιστή Ιαν Στρατή και πριν από το ματς τραγούδησε το Starman με… πειραγμένο το ρεφρέν, ακριβώς όπως ήταν το σύνθημα των φιλάθλων της Σέφιλντ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ όταν έπαιζε εκεί. Την ίδια ώρα σε όλο το Ολυμπιακό Στάδιο οι φίλαθλοι είχαν σηκώσει τα χαρτόνια που τους είχαν μοιραστεί στην είσοδο με τον αριθμό 32, ενώ 32 παιδιά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού κυμάτιζαν 32 σημαίες με τον αριθμό του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και αντιπροσωπεία της διοίκησης των Πράσινων, μαζί με στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της εθνικής ομάδας, θα δώσουν το «παρών» στην κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ, που θα τελεστεί το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10) στο Μίλτον Κέινς της Αγγλίας. Εκεί όπου μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Εξάλλου, όπως αποκάλυψε χθες το MEGA, ένα σημαντικό τμήμα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξε πως δεν έχει προκύψει λήψη οποιαδήποτε ουσίας που να συνδέεται με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή. Αναμένονται και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων τοξικολογικών εξετάσεων για να ολοκληρωθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.