Καμένα Βούρλα: Τα αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία της 84χρονης – Μυστήριο με τα… κλεμμένα παπούτσια

Κρίσιμα στοιχεία που θα συνδέσουν χωρίς καμία αμφισβήτηση την 50χρονη με τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα αναζητούν οι Αρχές.

Μέχρι στιγμής, η 50χρονη γυναίκα που κρίθηκε προφυλακιστέα έχει αρνηθεί τα πάντα. Μάλιστα, το γεγονός αυτό προκάλεσε αίσθηση και σε έμπειρους αστυνομικούς, που σημείωσαν ότι η στάση της μοιάζει περισσότερο με κακοποιό παρά με έναν άνθρωπο που δεν έχει εμπλοκή σε μια εγκληματική ενέργεια.

Αρνείται τα πάντα

Η 50χρονη έχει αρνηθεί ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας της 84χρονης, στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα.

Παράλληλα, έπεσε και σε κάποιες αντιφάσεις στην κατάθεσή της, οι οποίες εξετάζονται από τις Αρχές.

«Προφυλακίστηκε, θα δούμε αν προκύψουν καινούργια στοιχεία. Στην κατάθεσή της υπέπεσε σε αντιφάσεις, είπε ότι ήταν 5 λεπτά μέσα στο σπίτι αλλά ήταν 1,5 ώρα» τόνισε ο επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Μυστήριο με τα… κλεμμένα παπούτσια

Ειδικότερα, στον τόπο του εγκλήματος έχει βρεθεί μια πατημασιά από παπούτσι που φέρεται να μοιάζει με αυτά που φορούσε η 50χρονη, όταν βρέθηκε στο σπίτι της 84χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι όταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους παραδώσει τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε την ημέρα που επισκέφθηκε την ηλικιωμένη γυναίκα, εκείνη απάντησε ότι δεν τα έχει γιατί της τα έκλεψαν.

Στη συνέχεια, έγιναν έρευνες στη χωματερή της περιοχής, με τη βοήθεια του γιου της 50χρονης, ώστε να βρεθούν τα προσωπικά αντικείμενα της κατηγορούμενης. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό.

Το DNA της 50χρονης

Στο σπίτι που διέμενε η 84χρονη εντοπίστηκε, μετά την έρευνα των αστυνομικών, και το DNA της 50χρονης.

«Βρήκε DNA, αποτυπώματα, το αίμα, τις πατημασιές. Γίνεται ανάλυση, ήδη έχουμε κάποια αποτελέσματα. Υπάρχει το DNA της 50χρονης οικιακής βοηθού, το οποίο όμως DNA σίγουρα δικαιολογείται από την στιγμή που η 50χρονη πήγαινε συχνά στο διαμέρισμα της 84χρονης» σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης, μιλώντας στο MEGA.