Βασίλης Καρράς: Ο βιογράφος του αποκαλύπτει τι δεν ήθελε ποτέ να αναφερθεί στο βιβλίο για τη ζωή του

Ο Βασίλης Καρράς αγαπήθηκε όσο λίγοι τραγουδιστές, τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα. Ο βιογράφος του καλλιτέχνη, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του λαϊκού ερμηνευτή.

Ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά, Θάνος Κανούσης, μίλησε στους «Weekenders» του ΑΝΤ1 για τη βαθιά αγάπη που έτρεφε ο Βασίλης Καρράς για τη σύζυγό του και την ξεχωριστή θέση που κατείχε στη ζωή του. Ο Θάνος Κανούσης αποκάλυψε πως ο Βασίλης Καρράς, παρά το γεγονός ότι κρατούσε ένα χαμηλό προφίλ, είχε πέσει δύο φορές θύμα απαγωγής.

Στην πρώτη περίπτωση μάλιστα, οι απαγωγείς τον κράτησαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, καθώς δεν ήθελαν να εμφανιστεί σε μια προγραμματισμένη του εμφάνιση. Παρά τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετώπισε, ο Βασίλη Καρράς παρέμεινε αφοσιωμένος στην πορεία του και συνέχισε να χαρίζει τις επιτυχίες του, στο κοινό.

Η συγκινητική αποκάλυψη της ημέρας, όμως, αφορούσε την αφιέρωση ενός από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια στη σύζυγό του. Με την αφοσίωση που τον διέκρινε, ο Βασίλης Καρράς είχε αφιερώσει το τραγούδι “Όταν τα χρόνια σου περάσουν” στη γυναίκα της ζωής του, εκφράζοντας μέσα από τους στίχους την αγάπη και τον σεβασμό του προς εκείνη.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Θανάσης Πάτρας αποκάλυψε πως το τραγούδι αυτό τραγουδήθηκε στην κηδεία του, με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Νίκο Βέρτη να αποδίδουν την επιτυχία του Βασίλη Καρρά με εξαιρετικό τρόπο, χαρίζοντας μια συγκινητική στιγμή σε όλους.

Ο Βασίλης Καρράς, εκτός από τις μουσικές του επιτυχίες, ήταν γνωστός και για τις φιλανθρωπίες του, καθώς είχε αφιερώσει μέρος της ζωής του στη βοήθεια όσων βρίσκονταν σε ανάγκη. Ο Θάνος Κανούσης τόνισε πως ο Βασίλης Καρράς γνώριζε όλα όσα γράφονται στο βιβλίο, το μόνο που δεν ήθελε να αναφερθεί για τη ζωή του ήταν η φιλανθρωπική του δράση.

To άρθρο Βασίλης Καρράς: Ο βιογράφος του αποκαλύπτει τι δεν ήθελε ποτέ να αναφερθεί στο βιβλίο για τη ζωή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .