ΗΠΑ: Τραγουδίστρια «πετσόκοψε» live τον εθνικό ύμνο σε ντιμπέιτ – «Τα έκανα χάλια…» (βίντεο)

«Το χάλασα, το χάλασα, ππορώ να το ξανακάνω; Μπορώ να το ξανακάνω, παρακαλώ;» είπε ενώ ακούγεται μία φωνή να της λέει «Είμαστε ζωντανά» – H τραγουδίστρια ανέφερε ότι είχε μόνο μια μέρα να προετοιμαστεί

Ένα αμήχανο περιστατικό σημειώθηκε κατά την εκτέλεση του εθνικού ύμνου στο προεδρικό debate των ΗΠΑ που διοργανώθηκε με συμμετέχοντες τρίτων κομμάτων, όπως οι Chase Oliver (Κόμμα των Φιλελεύθερων), Jill Stein (Πράσινο Κόμμα) και Randall Terry (Κόμμα του Συντάγματος).

Η τραγουδίστρια Loomis, που ανέλαβε να ερμηνεύσει τον ύμνο, σκόνταψε σε υψηλή νότα κατά τη φράση «and the rockets’ red glare», με αποτέλεσμα να νιώσει έντονη αμηχανία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Telegraph (@telegraph)

Στο βίντεο της ζωντανής μετάδοσης, η Loomis ακούγεται να λέει αυθόρμητα: «Το χάλασα, το χάλασα. Μπορώ να το ξανακάνω; Μπορώ να το ξανακάνω, παρακαλώ;», ενώ μια φωνή από τα παρασκήνια την πληροφορεί: «Είμαστε ζωντανά».

Η τραγουδίστρια προσπάθησε να συνεχίσει την ερμηνεία της, αλλά σύντομα είπε ξανά: «Έγινα πολύ νευρική».

Παρά τη δύσκολη στιγμή, η Loomis ολοκλήρωσε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο και το κοινό την χειροκρότησε διακριτικά. Σε δήλωσή της αργότερα στο TMZ, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι είχε μόνο μια μέρα να προετοιμαστεί για την εκδήλωση της 24ης Οκτωβρίου και πρόσθεσε: «Πραγματικά τραγουδάω καλά. Είμαι καλή τραγουδίστρια».

Πηγή: Protothema.gr