«Η πατρίδα μας σήμερα είναι ισχυρή» – Το μήνυμα Μητσοτάκη για την 28η Οκτωβρίου

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο Περιστέρι βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο μήνυμα τους έκανε λόγο για μια μέρα τιμής και αναστοχασμού καθώς όπως είπε θυμόμαστε αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι,

«Η πατρίδα μας σήμερα είναι ισχυρή με Ένοπλες Δυνάμεις πανέτοιμες να εξασφαλίσουν την εθνική ακεραιότητα και να μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείας» σημείωσε, μεταξύ άλλων,  ο πρωθυπουργός.

Ολόκληρο το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως: «Είναι πάντα μια μέρα τιμής και αναστοχασμού, θυμόμαστε αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται η στρατιωτική παρέλαση που δείχνει ότι η πατρίδα μας είναι ισχυρή με Ένοπλες Δυνάμεις που διασφαλίζουν την εθνική ακεραιότητα. Στις άλλες πόλεις παρελαύνουν οι μαθητές μας, η επόμενη γενιά, αυτοί είναι η ισχύς της χώρας. Να τους εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα εφόδια να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Αλλά να θυμούνται, πως η Δημοκρατία είναι πολίτευμα που χρειάζεται διαρκή φροντίδα, συμμετοχή και ευπρεπή διάλογο για να συνυπάρχουμε παρά τις διαφορές μας. Χρόνια πολλά σε όλους».

Παρόντες στις εκδηλώσεις  είναι, ακόμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου και ο τραγουδιστής και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε φωτογραφίες