Βρήκαμε το μεγαλύτερο σουβλάκι, αλλά… δεν βρίσκεται στην Ελλάδα!

Το σουβλάκι φαίνεται πως βρίσκεται στην πρώτη θέση των επιλογών για street food και για τους Άγγλους.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται από το —τεραστίων διαστάσεων— τυλιχτό που σερβίρεται στο Λονδίνο από ένα σουβλατζίδικο στον Δήμο Ένφιλντ.

Το όνομα αυτού φυσικά… Tasty Gyros, δηλαδή γευστικός γύρος.

Όπως θα δείτε στα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok, το σουβλάκι του μαγαζιού ξεχειλίζει από το κρέας και τις πατάτες, με αποτέλεσμα το τύλιγμά του να γίνεται με το ζόρι.

@tastygyros The most fun lady Thank you @Giosilda Josi #funnyvideo #thank #enfieldtown #gyros #tasty #team #work #time ♬ original sound – Tasty Gyros

@tastygyros Chicken Gyros Wrap! Just choose your size and leave the rest to our team! #ChickenGyros #WrapMagic #DeliciouslyEasy #EnfieldTown #enfieldtown #food #london #mediterranean ♬ Ready – Official Sound Studio

Στο μενού της επιχείρησης πέρα από το σουβλάκι μπορεί να βρει κανείς και άλλα ελληνικά πιάτα.

Μεταξύ αυτών το σαγανάκι και η χωριάτικη σαλάτα.

Όσο για την τιμή του τυλιχτού κυμαίνεται περίπου στα 11 ευρώ!

Σουβλάκι γίγας και στο Νέο Ηράκλειο

Βέβαια για να μην αδικήσουμε τον τόπο μας, να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Μάιο, ψητοπωλείο στο Νέο Ηράκλειο σέρβιρε επίσης ένα γιγάντιο σουβλάκι.

Ο ιδιοκτήτης μάλιστα της επιχείρησης είχε δηλώσει πως όποιος πελάτης καταφέρει να το καταναλώσει μόνος του θα του δώσει δώρο ένα iPhone.

To σουβλάκι ζύγιζε περίπου 5 με 6 κιλά και έπρεπε να φαγωθεί μέσα σε 20 λεπτά. Αποτελούνταν από τρεις πίτες γίγας, κρέας, πατάτες, ντομάτα, άφθονο κρεμμύδι, κέτσαπ και μουστάρδα.

Δείτε το βίντεο: