Ο πρώτος χορός της Ελένης Χαμπέρη με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Αναστασίου και το τσιφτετέλι της στο γλέντι γάμου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες το απόγευμα (27.10.2024) η Ελένη Χαμπέρη για να συναντήσει τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αλέξανδρο Αναστασίου. Ο γάμος τους έγινε στον Βόλο παρουσία στενών φίλων και συγγενών που τους έδωσαν τις ευχές τους.

Ο γάμος της Ελένης Χαμπέρη και του Αλέξανδρου Αναστασίου έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδεστού στα Μελισσάτικα Βόλου με κουμπάρους τους δύο πολύ καλούς τους φίλους, τον Γιάννη Κονσούλα και τον Αναστάσιο Ντούγκα.

Το νεόνυμφο ζευγάρι μετά τον γάμο απόλαυσαν μία παραμυθένια τελετή ώστε να γιορτάσουν μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς τους μέχρι τις πρωινές ώρες.

Στην αρχή του γλεντιού χόρεψαν τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένο πλέον ζευγάρι το τραγούδι «Εμείς» του Στέλιου Ρόκκου και της Ήβης Αδάμου.

Δείτε τα βίντεο:

Στο βίντεο που ανέβασαν στο Instagram φαίνονται να χορεύουν αγκαλιασμένοι και συγκινημένοι.

Η πρώην παίκτρια του Survivor λίγη ώρα μετά και για να είναι πιο άνετη στις κινήσεις της, φόρεσε ένα λευκό κοντό φόρεμα με αθλητικά και δεν δίστασε να χορέψει τσιφτετέλι για να γιορτάσει τον έρωτά της.

Στο βίντεο φαίνεται να χορεύει πανευτυχής remix το τραγούδι «Δεν Έχω Παλάτια Και Λεφτά» με το «Αχ μωρό μου» του Λευτέρη Πανταζή ενώ οι φίλοι της την χειροκροτούν.

To άρθρο Ο πρώτος χορός της Ελένης Χαμπέρη με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Αναστασίου και το τσιφτετέλι της στο γλέντι γάμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .