Γιουνάιτεντ: «Αστρονομικό» το ποσό της αποζημίωσης του Τεν Χαγκ (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία της με τον Έρικ Τεν Χαγκ μετά και την ήττα από την Γουέστ Χαμ. Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο συμπατριώτης του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ με μοναδική εκκρεμότητα την αποζημίωση του 54χρονου.

Με δημοσίευμα της η «Daily Mail»αποκάλυψε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να καταβάλουν στον τραπεζικό λογαριασμό του Τεν Χαγκ το ποσό των 18 εκ. ευρώ. Ο λόγος που η αποζημίωση του είναι τόσο υψηλή είναι το γεγονός ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του μόλις πριν από πέντε μήνες.

Revealed: The HUGE fee Man United have paid to sack Erik Ten Hag after renewing the Dutchman’s contract nearly four months ago https://t.co/UUhNRIqmMp

— Mail Sport (@MailSport) October 28, 2024

Τι είχε δηλώσει όταν είχε ανανεώσει

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέληξα σε συμφωνία με τον σύλλογο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί. Κοιτάζοντας πίσω τα δύο τελευταία χρόνια, μπορούμε να σκεφτούμε με υπερηφάνεια δύο τρόπαια και πολλά παραδείγματα προόδου από εκεί που βρισκόμασταν όταν ήρθα.

Ωστόσο, πρέπει επίσης να είμαστε ξεκάθαροι ότι υπάρχει ακόμη πολλή σκληρή δουλειά μπροστά για να φτάσουμε στο επίπεδο που αναμένουν όλοι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που σημαίνει πρόκληση για εγχώριους κι ευρωπαϊκούς τίτλους.

Στις συζητήσεις μου με τον σύλλογο, βρήκαμε πλήρη ενότητα στο όραμά μας για την επίτευξη αυτών των στόχων και είμαστε όλοι σθεναρά αφοσιωμένοι να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί», είχε αναφέρει τότε ο Τεν Χαγκ.