Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η αποδοχή του Νίκου Συρίγου με έχει κάνει να ρισκάρω και να δοκιμάζω

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο The 2night Show

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε για τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συντροφικότητα λέγοντας πως: «Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω στη συντροφικότητα και στη συνύπαρξη. Πιστεύω ότι ο σύντροφος μας, ο άνθρωπος που μοιραζόμαστε την καθημερινότητα, είναι η πιο σημαντική αφορμή για να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε και εμείς οι ίδιοι όσο υπάρχει σεβασμός και κατανόηση. Όχι θεωρεία αλλά αλήθεια.

Δηλαδή να σέβεται ο ένας τον χρόνο και τον τρόπο του άλλου, τον τρόπο αντίληψης της ζωής και τα διαφορετικά πιστεύω. Ακόμα και η διαφορετικότητα των αντιλήψεων και των θέσεων, πολλές φορές μπορεί να είναι πολύ πιο δημιουργική από το να έχεις έναν άνθρωπο που κινείται σε παράλληλους δρόμους με σένα. Απλά χρειάζεται σεβασμός, εκτίμηση και θαυμασμός για να μπορέσει να συμβεί αυτό».

«Η αποδοχή που έχει για μένα ο Νίκος σε πολλά επίπεδα, με έχει κάνει να μπορώ να ρισκάρω σε άλλα πράγματα και να δοκιμάζω. Δηλαδή το γεγονός ότι ξαφνικά μπορώ να πω ό,τι θέλω, ό,τι μου έρθει στο κεφάλι, χωρίς να νιώθω ότι θα κριθώ μέσα στην καθημερινότητα, είναι ωραίο» σημείωσε.

 

«Ο Νίκος δεν ντρέπεται, ενώ εγώ πάντα με τον δημόσιο λόγο έχω μια πιο μεγάλη συστολή. Ελπίζω στη ζωή μας την κανονική να είμαι εκφραστική» πρόσθεσε, ακόμα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη τη νύχτα της Τετάρτης. «Καμιά φορά έχω γίνει λίγο φοβική με τα ΜΜΕ, αλλά σε γενικές γραμμές έχω αντιμετωπιστεί με σεβασμό και προσπαθώ και εγώ να είμαι ευγενική και όσο αντέχω ανοιχτή σε σχέση με την προσωπική μου ζωή» τόνισε.

To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η αποδοχή του Νίκου Συρίγου με έχει κάνει να ρισκάρω και να δοκιμάζω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .