Αμαλιάδα: Νέο βίαιο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο – Στο νοσοκομείο ένας 15χρονος

Ξυλοδαρμός με απίστευτη αγριότητα σημειώθηκε μεταξύ ανηλίκων το πρωί της Παρασκευής έξω από το 1ο ΕΠΑΛ στην Αμαλιάδα.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος patrisnews.gr, δύο μαθητές πιάστηκαν στα χέρια, χτυπώντας ο ένας τον άλλον με γροθιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα ο ένας από τους εμπλεκόμενους – ηλικίας 15 ετών – σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος.

Ο 15χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας από τον διευθυντή του σχολείου του, όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Αμαλιάδα: «Του έριξε μπουνιές μέχρι που έπεσε κάτω»

Οι συμμαθητές τους παρακολουθούσαν παγωμένοι, αδυνατώντας να πιστέψουν τι εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια τους ενώ οι εκπαιδευτικοί έσπευσαν να τους χωρίσουν.

«Τον χτυπούσε ξανά και ξανά» λέει ένας μαθητής, που βρισκόταν στο σημείο. «Μέχρι που έπεσε κάτω».

Για το συγκεκριμένο περιστατικό μάλιστα, ενημερώθηκε και το Υπουργείο Παιδείας.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια αλυσίδα ακραίων περιστατικών βίας που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία. Οι γονείς είναι ανάστατοι ενώ λένε ότι φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, καθώς οι συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα.

«Πώς να αφήσουμε τα παιδιά μας να πάνε σχολείο όταν κάθε μέρα κινδυνεύουν;» αναρωτιέται μια μητέρα, που βρέθηκε έξω από το σχολείο. «Δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουν σπίτι ασφαλή», συμπλήρωσε.

Η εκπαιδευτική κοινότητα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ οι Αρχές καλούνται να δώσουν άμεσα λύση πριν θρηνήσουμε θύματα.