“Stelios”: Η ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη προβάλλεται τώρα στην Αυστραλία (video)

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Υπάρχω» (στην Αυστραλία προβάλλεται με τον τίτλο «Stelios» σε Ελλάδα και Κύπρο), με περισσότερα από 920.000 εισιτήρια, η ταινία ταξιδεύει και στο εξωτερικό. Αυτές τις μέρες προβάλλεται σε κινηματογράφους της Μελβούρνης και του Σιδνεϊ.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδυόμενος τον Στέλιο Καζαντζίδη βλέπουμε τον Χρήστο Μάστορα.

Μάλιστα ο πρωταγωνιστής έχει διαθέσει μια γιγαντιαία αφίσα του έργου, στην οποία εικονίζεται ο ίδιος και την υπογράφει, για τους αναγνώστες του «Νέου Κόσμου».

Όποιος θέλει να κερδίσει την αφίσα θα πρέπει να μας στείλει τα στοιχεία του στο competition@neoskosmos.com.

 

Βασισμένη στη ζωή του λαϊκού τραγουδιστή με τη φωνή-λυγμό που στιγμάτισε μια ολόκληρη εποχή, το φιλμ «Υπάρχω» έχει καταφέρει να συγκινήσει τους θεατές όλων των ηλικιών σε όλη την Ελλάδα, γεμίζοντας τις κινηματογραφικές αίθουσες ανά την υφήλιο.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

«Σε αυτήν την ταινία θα προσπαθήσω να αγγίξω την ψυχή του ανθρώπου που με τα τραγούδια του μίλησε σε εκατομμύρια άλλες. Με τη δύναμη και τη μαγεία της φωνής του άνοιξαν όλες οι πόρτες για τον ίδιο και για τους γύρω του. Όμως η οικογένεια, οι έρωτες, οι διεκδικήσεις, η τεράστια απήχησή του, δεν άφηναν περιθώρια ευτυχίας για τον ίδιο.

Τι λέει ο σκηνοθέτης για τη βιογραφική ταινία

«Στην ταινία βλέπουμε να γεννιούνται μερικά τραγούδια ορόσημα για τους Έλληνες, που ακόμα τα τραγουδάμε και τα χορεύουμε στις παρέες και τα γλέντια μας. Παράλληλα βλέπουμε τη χώρα να αναπτύσσεται και να μεταλλάσσεται, τον κόσμο να περνάει από τη φτώχεια σε μια καινούρια εποχή που ξεφεύγει χωρίς μέτρο, προσφέροντας μια ματιά στις αρχές της σημερινής μας εξέλιξης.

Η μεγάλη πρόκληση του εγχειρήματος βέβαια, είναι να αγαπηθεί ξανά ο Στέλιος Καζαντζίδης σαν ήρωας της συγκεκριμένης ταινίας».

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσεμπερόπουλος

Σενάριο: Κατερίνα Μπέη

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου.

Μαζί με τους Γιώργο Καραμίχο, Νίκο Ψαρρά, Γιώργο Γιαννόπουλο, Γιάννη Εγγλέζο, Γιώργο Γάλλο, Διαμαντή Καραναστάση, Ηλία Βαλάση, Περικλή Σιούντα, Μιχάλη Βαλάσογλου κ.ά.

ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Στη Μελβούρνη η ταινία προβάλλεται στους ακόλουθους κινηματογράφους:

-Pentridge Cinema, 1 Champ St., Coburg

-Palace Penny Lane Cinema, 17 Puckle St., Moonee Ponds

-Palace Westgarth Cinema, 89 High St., Northcote

-Palace Balwyn Cinema, 231 Whitehorse Rd., Balwyn

-The Kino Cinema Melbourne, 45 Collins St., Melbourne

-Palace Cinema Como, The Como Centre, South Yarra

-Palace Cinema Como Platinum, The Como Centre, South Yarra

-Palace Brighton Bay Cinema, 294 Bay St., Brighton

-Palace Church Street (FKA Dendy Brighton), 26 Church St., Brighton

-The Astor Theatre, 1 Chapel St., St. Kilda

Σκηνές από την ταινία “Stelios”. Φωτογραφίες: Supplied

The post “Stelios”: Η ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη προβάλλεται τώρα στην Αυστραλία (video) appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.