Συγκινεί η Χάρις Αλεξίου για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Αχιλλέα Θεοφίλου: «Α ρε λατρεμένε νάρκισσε»

Αχιλλέας Θεοφίλου, Χάρις Αλεξίου, Μάνος Θεοφίλου

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Αχιλλέα Θεοφίλου, που ήταν γνωστός μουσικός παραγωγός και η πρώην σύζυγός του, Χάρις Αλεξίου, θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημοσίως, δημοσιεύοντας ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο Αχιλλέας Θεοφίλου και η Χάρις Αλεξίου έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Μάνο Θεοφίλου, ενώ ακόμη και μετά τον χωρισμό τους διατηρούσαν άψογες σχέσεις. Έτσι, η σπουδαία ερμηνεύτρια το μεσημέρι της Πέμπτης (22.05.2025), λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του μουσικού παραγωγού έκανε μία ανάρτηση προς τιμήν του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Α ρε λατρεμένε νάρκισσε πώς στηνόσουνα στον φακό μου», έγραψε η Χάρις Αλεξίου στην ανάρτησή της, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα μία φωτογραφία του πρώην συζύγου της, Αχιλλέα Θεοφίλου που «έφυγε» από τη ζωή. Μάλιστα σε αυτή, ο μουσικός παραγωγός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και η διάσημη τραγουδίστρια τον φωτογραφίζει.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Χάρις Αλεξίου (@haris_alexiou_official)

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας Θεοφίλου είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Στράτος Διονυσίου, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Χάρις Αλεξίου, η Μαρινέλλα, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Αντώνης Βαρδής και πολλοί άλλοι.

To άρθρο Συγκινεί η Χάρις Αλεξίου για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Αχιλλέα Θεοφίλου: «Α ρε λατρεμένε νάρκισσε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .