Η τραγουδίστρια Γιώτα Βοζίκη παραμένει εγκλωβισμένη στο Ισραήλ και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των τοπικών Αρχών, για την ασφάλεια του άμαχου πληθυσμού. Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Happy Day» περιέγραψε ένα μέρος από αυτά που ζει κατά τη διάρκεια του πολέμου.
«Εγώ είχα πάει για ένα βράδυ στο Ισραήλ. Ήμουν έτοιμη να πετάξω, σε τρεις ώρες ήταν η πτήση μου. Ξαφνικά ακούμε σειρήνες, ξαφνικά μάς μετέφεραν σε έναν υπόγειο χώρο, ήμουν μόνη μου και πάρα πολύ τυχερή γιατί ήταν μία φίλη μου εδώ. Δε βγαίνουμε από το σπίτι, εδώ το κάθε οίκημα έχει έναν χώρο υπόγειο όπου μόλις ακούσουμε σειρήνες, θα πρέπει να κατεβούμε κατευθείαν κάτω για τη δική μας ασφάλεια» λέει η Γιότα Βοζίκη.
«Έχουμε ενημέρωση από κάποιους σταθμούς ή κάποια ραδιόφωνα που μας λένε ότι πρέπει να ανέβουμε απευθείας πάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια από το Ισραήλ.
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η νεαρή καλλιτέχνιδα πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι από την πρεσβεία μάς έχουν εξυπηρετήσει πάρα πολύ. Είναι δίπλα και σε εμάς και στην οικογένειά μας. Έχουμε μία ενημέρωση ότι αύριο το πρωί θα φύγουμε, εύχομαι να πάνε όλα καλά».
Ο Κώστας Καραφώτης που επίσης βρισκόταν στο Ισραήλ, κατάφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα με ασφάλεια. Ο τραγουδιστής είχε ταξιδέψει τις προηγούμενες μέρες στο Τελ Αβίβ για προγραμματισμένη συναυλία.
Ο Γολγοθάς για την Γιώτα Βαζίκη όμως συνεχίζεται, με την τραγουδίστρια να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους στην Ελλάδα που αγωνιούν από τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.
Υπενθυμίζεται πως εγκλωβισμένη στο Ισραήλ παραμένει και η Γλυκερία που είχε ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ για προγραμματισμένη συναυλία.
To άρθρο Η Γιώτα Βοζίκη παραμένει εγκλωβισμένη στο Ισραήλ: «Μας μετέφεραν σε έναν υπόγειο χώρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .