
Με ανακοίνωση του ο ΑΣ ΠΑΟΚ ρίχνει «βόμβα» και γνωστοποιεί την εμπλοκή του επιχειρηματία, Αριστοτέλη Μυστακίδη, στην κατασκευή της Νέας Τούμπας, αναλαμβάνοντας τη χρηματοδότηση του έργου. Στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε γίνει γνωστό ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει να αναλάβει το έργο της κατασκευής, καθώς σε αυτόν ανήκει το Προεδρικό Διάταγμα και η σχετική άδεια.
Ο πρόεδρος, Θανάσης Κατσαρής, συναντήθηκε με τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία και γνωστό για τα «ασπρόμαυρα» φίλαθλα αισθήματά του, συμφωνώντας μαζί του και προχωρώντας στην υπογραφή σχετικής συμφωνίας συνεργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Χάρη στη συμμετοχή φίλων του ΠΑΟΚ, ήρθαμε σε επαφή με τον κύριο Αριστοτέλη Μυστακίδη ο οποίος είναι γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ και Θεσσαλονικεύς.
Συζητήσαμε τα του ΠΑΟΚ και κυρίως το μεγάλο πρόβλημα της κατασκευής του νέου μας γηπέδου . Έτσι μετά από πολλές συζητήσεις δέχθηκε και ανέλαβε τη δέσμευση ότι θα εισφέρει τα αναγκαία κεφάλαια με ιδία χρηματοδότηση για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ, προδιαγραφών UEFA, σε αντικατάσταση του υπάρχοντος. Σήμερα το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του, Αθανάσιο Κατσαρή να υπογράψει καταρχάς σχετική συμφωνία συνεργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.