
Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν σε οδηγούς που είχαν καταναλώσει αλκόολ, έφτασαν τις 166 στο πλαίσιο εξόρμησης που σχεδιάστηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και αναπτύχθηκε σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής περιλαμβάνοντας 7.983 ελέγχους αλκοολομέτρησης.
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 16 Ιουνίου 2025 ειδική εξόρμηση σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής, στην οποία συμμετείχαν Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Πιο συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής (Λ. Ποσειδώνος, Λ. Βουλιαγμένης) και βεβαιώθηκαν 166 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.