
Το παιχνίδι της νοτιοκορεατικής Ουλσάν με τη νοτιοαφρικανική Μαμέλοντι Σαντάουνς που έληξε με νίκη της δεύτερης (1-0), παρακολούθησαν μόλις 3.412 φίλαθλοι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαχέρ Μεζάχι, λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο χωρητικότητας 25.500 στάδιο της Ιντερ Μαϊάμι, υπήρχαν μόλις 97 άνθρωποι!
Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού μετρήθηκαν 557 φίλαθλοι για να ανακοινωθεί στο τέλος πως ο συνολικός αριθμός ήταν 3.412. Οι αντιδράσεις στα social media ήταν ξανά έντονες, αφού να θυμίσουμε είχε προηγηθεί το παιχνίδι της Τσέλσι με τη Λος Αντζελες στο χωρητικότητας 71.000 θεατών Στάδιο Mercedes Benz στην Ατλάντα, στο οποίο προσήλθαν 22.000 φίλαθλοι.
«Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA είναι η απόλυτη καταστροφή για τις μικρές ομάδες. Πόσοι φίλαθλοι ήταν στο Ορλάντο; 200;», αναρωτιέται ένας χρήστης των social media».
I count 97 people at Ulsan vs Mamelodi Sundowns here in Orlando
This has to be the worst attendance of the 2025 FIFA Club World Cup so far? pic.twitter.com/2TkHskwMC4
— Maher Mezahi (@MezahiMaher) June 17, 2025