Άρης: Η υπέρβαση με τον Βίτορ Καρβάλιο και η απόσταση με την Μπράγκα

Το… σαφάρι για χαφ στον Άρη κορυφώνεται και μια από τις περιπτώσεις που παλεύει τον τελευταίο καιρό είναι ο Βίτορ Καρβάλιο.

Η εφημερίδα «Record» αναφέρει ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει πρόταση στη Μπράγκα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ. Ένα δημοσίευμα που έχει βάση καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καρβάλιο ήταν μια από τις δύο περιπτώσεις που απασχόλησαν αρκετά τον Άρη την προηγούμενη εβδομάδα, μαζί με εκείνη του Εντιμίλσον Φερνάντες της Μάιντζ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν την προσφορά τους ως τα 3 εκατ. ευρώ, διαπιστώνοντας ότι υπάρχει απόσταση με τα 5 εκατ. τα οποία αξιώνουν οι Πορτογάλοι για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

«Ο Άρης Θεσσαλονίκης είναι ένας από τους πιο… δυναμικούς συλλόγους στην προσπάθεια να εξασφαλίσει για την υπογραφή του Βραζιλιάνου μέσου και, ακόμη και μετά την απόρριψη μιας αρχικής προσφοράς, διατηρεί ανοιχτό το κανάλι επικοινωνίας με την Μπράγκα, αναζητώντας μια πιθανή συμφωνία», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Στο ρεπορτάζ τονίζονται επίσης: «Παρά το παιχνίδι της υπομονής που συνεχίζεται, ο ελληνικός σύλλογος δεν θέλει να παρατείνει τη διαδικασία πέρα από το λογικό και προσπαθεί να επιταχύνει τη διαδικασία, επίσης για να αποφύγει την εμπλοκή άλλων συλλόγων στο παιχνίδι. Η επιθυμία για τον Βίτορ Καρβάλιο επεκτείνεται και σε άλλες χώρες, με βραζιλιάνικους συλλόγους – όπως η Φορταλέζα – και βελγικούς στο παιχνίδι. Οι διοικούντες του Αρη γνωρίζουν τον ανταγωνισμό και, για αυτόν τον λόγο, θέλουν να ακολουθήσουν μια συντομότερη διαδρομή για να μην χάσουν τον αγώνα».