Ομιλητές σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», υπό την αιγίδα του «Charles Antetokounmpo Family Foundation», ήταν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, τα οποία μοιράστηκαν προσωπικές εμπειρίες από τη ζωή τους, αναδεικνύοντας τη δύναμη που απαιτείται για να ξεπεράσει κανείς τις αντιξοότητες.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο μέλλον του εντός και εκτός παρκέ, εκφράζοντας την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή, μαζί με τα αδέλφια του, στον Φιλαθλητικό — την ομάδα με την οποία ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο μπάσκετ.
«Μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να παίξουμε για τον Φιλαθλητικό, μία ή δύο σεζόν, να τον ανεβάσουμε στην πρώτη κατηγορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Το πρώτο σχόλιο του αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς ήταν: «Ανυπομονώ όταν τελειώνει κάθε σεζόν να επιστρέψω στο σπίτι μου. Νιώθω άνετα εδώ. Όταν αποσυρθώ, σκοπεύω να μείνω εδώ. Πάντα στην Αθήνα. Η Αθήνα είναι το σπίτι μου».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΓΚΑΛΗ: ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ
Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο Νίκος Γκάλης ο οποίος αγκαλιάστηκε με τον Γιάννη και αποθεώθηκε από τον κόσμο.
«Δεν έχουμε βρεθεί από το 2021, από εκείνο το δείπνο δίπλα στη θάλασσα. Εκείνο το δείπνο ήταν από τις σπουδαιότερες εμπειρίες της ζωής μου. Ένιωσα το killer instict σας. Εκεί κατάλαβα γιατί γίνατε αυτός που γίνατε» του είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης.
Εκεί ήταν και ο νέος χρηματοδότης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Ρίτσαρντ Σιάο.
ΓΚΑΛΗΣ: ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40 ΜΟΥ
Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, που βρέθηκε επί σκηνής μαζί με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, μίλησε για το φινάλε της καριέρας του, δηλώνοντας πως θα μπορούσε να είχε συνεχίσει να αγωνίζεται έως και την ηλικία των 40 ετών.
«Στην καριέρα μου, δεν είχα ποτέ πολύ σοβαρό τραυματισμό. Είχα ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο ή κάτι τέτοιο. Ξέρετε, είχα το ταλέντο, αλλά προπονούμουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, οπότε δεν είχα ποτέ σοβαρό τραυματισμό στη ζωή μου.
Ο τρόπος που σταμάτησα ήταν μια διαφορετική ιστορία. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό τώρα, αλλά νιώθω ότι θα μπορούσα να είχα παίξει μέχρι τα 40 μου εύκολα», ανέφερε ο Γκάλης.
Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Γκάλης ολοκλήρωσε την καριέρα του το 1994, σε ηλικία 37 ετών. Συγκεκριμένα, στις 18 Οκτωβρίου 1994, αποχώρησε με ταξί από το κλειστό του ΜΕΤΣ, όπου διεξαγόταν ο αγώνας των Αμπελοκήπων με τον Παναθηναϊκό, και δεν επέστρεψε ποτέ ξανά στα γήπεδα.
Σε εκείνο το παιχνίδι δεν αγωνίστηκε καθόλου, λόγω της διαφωνίας που είχε με τον τότε προπονητή Κώστα Πολίτη.
The post Γιάννης ΑντετοκούνμποΘα γυρίσουμε στον Φιλαθλητικό για να τον ανεβάσουμε στη μεγάλη κατηγορία appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.