Ο σκωτσέζος Τζέιμς Πένραϊς ο «εκλεκτός» για το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι βρήκε στο πρόσωπο του 26χρονου σκωτσέζου Τζέιμς Πένραϊς τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Όπως έγραψε πρώτος ο ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο Χ, η Ένωση συμφώνησε με τη Χαρτς για τη μετεγγραφή του. Η ΑΕΚ φέρεται να έχει φθάσει σε οριστικό deal τόσο με την ομάδα της Σκωτίας, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πένραϊς θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 4 Ιουλίου στην Ολλανδία, για να περάσει τα ιατρικά τεστ, προκειμένου να υπογράψει και εν συνεχεία να ενταχθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Σημειώνεται ότι ο Πένραϊς μολονότι αμυντικός, αναδείχθηκε την σεζόν που τελείωσε παίχτης της χρονιάς για την Χαρτς, όπως αναφέρει οΦαμπρίτσιο Ρομάνο.