Εκτός τάξεων μαθητές στο Γυμνάσιο Πόλης Χρυσοχούς. Διαμαρτύρονται για κλιματιστικά-ανεμιστήρες (pic)

Φωνές για κλιματιστικά και χαλασμένους ανεμιστήρες στο Γυμνάσιο Πόλεως Χρυσοχούς – Έμειναν έξω από τις τάξεις για δύο περιόδους οι μαθητές

Εκτός τάξεων έμειναν μαθητές του Γυμνασίου Πόλεως Χρυσοχούς που καταγγέλλουν ότι όχι μόνο τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν αλλά και κάποιοι από τους ανεμιστήρες που χρησιμοποιούνταν τις προηγούμενες χρονιές έχουν χαλάσει και δεν έχουν αντικατασταθεί.

Παρέμειναν εκτός αιθουσών την 4η και 5η διδακτική ώρα εκφράζοντας δυσαρέσκεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους.

Οι μαθητές σημειώνουν ότι δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και ότι έχουν δικαιώματα. Καλούν το Υπουργείο Παιδείας να ευαισθητοποιηθεί γιατί η ζέστη, όπως αναφέρουν δεν αντέχεται.

Υπενθυμίζεται η Παγκύπρια συντονιστική επιτροπή μαθητών εξήγγειλε δίωρη αποχή από τα μαθήματα την ερχόμενη Δευτέρα22 Σεπτεμβρίου, καταγγέλλοντας μη λειτουργία κλιματιστικών, κακές υποδομές και αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας, ενώ προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αν δεν υπάρξουν άμεσες λύσεις.

Το άρθρο Εκτός τάξεων μαθητές στο Γυμνάσιο Πόλης Χρυσοχούς. Διαμαρτύρονται για κλιματιστικά-ανεμιστήρες (pic) εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.