17 τραυματίες από τη σεισμική δόνηση των 5 Ρίχτερ στη Θάλασσα του Μαρμαρά (video)

17 τραυματίες από τη σεισμική δόνηση των πέντε Ρίχτερ στη Θάλασσα του Μαρμαρά

Η σεισμική δόνηση των πέντε Ρίχτερ που συγκλόνισε το μεσημέρι της Πέμπτης (2/10) τη θάλασσα του Μαρμαρά και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Κωνσταντινούπολη είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 17 άτομα.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης, Νταβούτ Γκιουλ τα 17 άτομα τραυματίστηκαν λόγω του πανικού που επικράτησε.

«Δεν έχει εντοπιστεί περιστατικό καταστροφής εδώ και 1,5 ώρα και 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν πάνω στον πανικό», ανέφερες χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη Milliyet.

Μια γυναίκα μάλιστα καταγράφηκε σε κάμερα να ουρλιάζει από ένα παράθυρο κατά τη διάρκεια του σεισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Προεδρείου Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών (AFAD), καταγράφηκε σεισμός μεγέθους 5 Ρίχτερ, με επίκεντρο τη θάλασσα του Μαρμαρά. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 6,71 χιλιόμετρα.

Πηγή: CNN.gr

Το άρθρο 17 τραυματίες από τη σεισμική δόνηση των 5 Ρίχτερ στη Θάλασσα του Μαρμαρά (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.