Πάνε σε σύσκεψη ΚΕΒΕ-ΟΕΒ για ΑΤΑ

Πάνε σε σύσκεψη ΚΕΒΕ ΟΕΒ για ΑΤΑ– Αξιολογούν δεδομένα μετά την απόφαση Κυβέρνησης για συνέχιση διαλόγου

Οι Εκτελεστικές Επιτροπές του ΚΕΒΕ και της ΟΕΒ συνέρχονται σε νέα κοινή συνεδρίαση με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη το ζήτημα της ΑΤΑ.

Σε κοινή ανακοίνωση σημειώνουν ότι σκοπός της σύσκεψης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/10/2025 στις 15:00 είναι η αξιολόγηση της κατάστασης μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για συνέχιση του διαλόγου υπό τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας και η λήψη αποφάσεων για τον περαιτέρω χειρισμό του θέματος.

Μέχρι την ολοκλήρωση των διεργασιών των συλλογικών σωμάτων των δύο Οργανώσεων, ουδεμία συνάντηση θα πραγματοποιηθεί για την ΑΤΑ με οποιοδήποτε κρατικό αξιωματούχο.

Τέλος, το μορατόριουμ δηλώσεων εκ μέρους ΚΕΒΕ και ΟΕΒ παρατείνεται μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.

Το άρθρο Πάνε σε σύσκεψη ΚΕΒΕ-ΟΕΒ για ΑΤΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.