Ο Σπύρος Μαρτίκας ξανά ερωτευμένος: «Είναι αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, γνωριστήκαμε τυχαία»

Σπύρος Μαρτίκας

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή άνοιξε ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του, από την Βρησηίδα Ανδριώτου. Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του «Happy Day» και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, μίλησε για τη νέα σχέση του και επιχείρησε να στείλει τα δικά του μηνύματα.

«Είναι αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής. Με τη σύντροφό μου γνωριστήκαμε τυχαία σε κοινή παρέα. Το θέμα δεν είναι πού γνωριστήκαμε. Αν κάποιος έχει υπομονή μπορεί να έρθει κάτι καλό στη ζωή του», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και πρόσθεσε: «Ο έρωτας καλλιεργείται. Η διαφορά ηλικίας είναι απλά ένας αριθμός στη σχέση μου. Όσο αντέχω θα το παλεύω. Η πρώην σύντροφός μου, Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η μεγαλύτερή μου φαν».

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μετά τον χωρισμό του τον περασμένο Δεκέμβριο από την άλλοτε συμπαίκτριά του στο reality επιβιώσης Βρησηίδα Ανδριώτου με την οποία υπήρξε για δυόμιση χρόνια σε σχέση, δεν είχε εμφανίσει επίσημα κάποια καινούργια σύντροφο.

Αντιθέτως, εκείνη είχε προχωρήσει στην ζωή της έχοντας βρει νέο αμόρε, το οποίο όπως είχε αναφέρει, είχε εγκρίνει ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χωρισμός της από τον Σπύρο Μαρτίκα ήρθε έπειτα από δηλώσεις ότι επιθυμούν διαφορετικά πράγματα από τη ζωή, με την Βρισηίδα Ανδριώτου να έχει αναφέρει πως θέλει κάποια στιγμή να αποκτήσει τα δικά της παιδιά.

 

To άρθρο Ο Σπύρος Μαρτίκας ξανά ερωτευμένος: «Είναι αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, γνωριστήκαμε τυχαία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .