Αλλαγή στην είσοδο πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Τουρκία, γράφουν τ/κ ΜΜΕ – Θα ισχύει από τις 2 Ιανουαρίου 2026
Από τις 2 Ιανουαρίου 2026 αλλάζουν οι κανονισμοί εισόδου στην Τουρκία και καταργείται η βίζα με αυτοκόλλητο στα σημεία εισόδου στη χώρα για άτομα με διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα πρέπει να εξασφαλίζεται η βίζα είτε ηλεκτρονικά πριν ο ταξιδιώτης πάει στην Τουρκία είτε από τις τουρκικές διπλωματικές αποστολές στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, αυτή η αλλαγή δεν αφορά τους «πολίτες» της «τδβκ», όπως αναφέρεται στο ψευδοκράτος, οι οποίοι θα συνεχίσουν να εισέρχονται στην Τουρκία χωρίς βίζα βάσει του ισχύοντος συστήματος.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Το άρθρο Τ/κ ΜΜΕ: Αλλαγή στην είσοδο πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Τουρκία εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.