Ήρθε στον κόσμο λίγο μετά την έλευση του 2026 – Γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό σε κλινική της Λεμεσού και φαίνεται πως… έκοψε πρώτο το νήμα της χρονιάς!
Με την άφιξη του στον κόσμο, νεογέννητο στη Λεμεσό έγινε μέρος της ειδησεογραφίας καθώς φαίνεται πως «έκοψε» πρώτο το νήμα των γεννήσεων για το 2026 με βάση την επικοινωνία που είχαμε με διάφορα νοσηλευτήρια.
Πρόκειται για κοριτσάκι βάρους 3,105kg το οποίο γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό δυόμιση ώρες μετά τον ερχομό του νέου έτους, από τον Δρα Λάμπρο Πολυκάρπου.
Συγκεκριμένα, στις 2:25 τα ξημερώματα, γυναίκα από τη Ρωσία που εισήχθη στην Πολυκλινική Υγεία γέννησε το παιδάκι της πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.
Του ευχόμαστε να είναι καλότυχο!
Το άρθρο Δυόμιση ώρες μετά την έλευση του 2026 ήρθε στον κόσμο κοριτσάκι στη Λεμεσό! εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.