Ένας 80χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε την 77χρονη σύζυγό του, στο προάστιο Wollert της Μελβούρνης, βόρεια των Reservoit, Lalor και Epping, περιοχές όπου ζουν πολλοί Έλληνες.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αστυνομικό ανακοινωθέν, οι Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης «κλήθηκαν σε μια διεύθυνση στο Saltlake Boulevard μετά από αναφορές ότι μια 77χρονη γυναίκα βρέθηκε αναίσθητη στο εσωτερικό του σπιτιού της στις 6.30 π.μ. περίπου, στις 25 Ιανουαρίου».
«Η γυναίκα από το Wollert κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα από το Wollert στον τόπο του συμβάντος, στον οποίο ασκήθηκε μια κατηγορία για φόνο».
Η Αστυνομία ανέφερε μόνο πως ο άνδρας και η γυναίκα «γνωρίζονταν» (were known to each other).
Ωστόσο, το 9News μετέδωσε ότι επρόκειτο για ανδρόγυνο, αλλά και ότι η ακρόαση του 80χρονου στο Melbourne Magistrates’ Court αναβλήθηκε τη Δευτέρα το πρωί καθώς δεν υπήρχε διερμηνέας.
Όποιος έχει πληροφορίες καλείται να επικοινωνήσει με το Crime Stoppers στο 1800 333 000 ή να υποβάλει μια εμπιστευτική αναφορά online στο www.crimestoppersvic.com.au.
The post 80χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε την 77χρονη σύζυγό του appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.