Ο CEO του CIM μιλά για τα 48 χρόνια πορείας του ιδρύματος, τη συνεργασία με το University of West London, την τεχνητή νοημοσύνη και τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες του σήμερα και του αύριο
Τα 48 χρόνια πορείας του CIM – Cyprus Business School, η εξέλιξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο και οι ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας βρίσκονται στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε στην Cyprus Times o CEO του ιδρύματος, Γιάγκος Χατζηγιάννης.
Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στη φιλοσοφία του CIM, στη σημασία της απόκτησης δεξιοτήτων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων, στη διαχρονική συνεργασία με το University of West London, καθώς και στις αλλαγές που επιφέρει η τεχνητή νοημοσύνη στον τομέα της εκπαίδευσης.
Παράλληλα, παρουσιάζει το όραμα και τους στόχους του ιδρύματος για τα επόμενα χρόνια, με επίκεντρο την ακαδημαϊκή αριστεία, την επαγγελματική ανέλιξη των φοιτητών και τη διαρκή προσαρμογή στις εξελίξεις της αγοράς.
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί
Το άρθρο Γιάγκος Χατζηγιάννης CEO CIM: Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τον τρόπο που μαθαίνουμε (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.