Μονακό: Οικονομική «ανάσα» από το Πριγκιπάτο με δάνειο άνω των 20 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας L’Equipe, το Πριγκιπάτο προχώρησε στη χορήγηση δανείου που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ προς τη Μονακό, προκειμένου να διασφαλιστεί η καταβολή των μισθών για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Ο σύλλογος της EuroLeague βρίσκεται αντιμέτωπος με οικονομικές δυσκολίες εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Παράλληλα, ο εκτελεστικός διευθυντής, Ολέξι Γιεφίμοβ, ετοιμάζεται να παρουσιάσει σχέδιο εξαγοράς, στο οποίο συμμετέχουν τέσσερις διεθνείς επενδυτές, με επικεφαλής τον πρώην παίκτη του NBA, Τζαμάλ Μάσμπερν.

Το συγκεκριμένο πλάνο προβλέπει προϋπολογισμό ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ για την αγωνιστική περίοδο 2026-27, καθώς και την αποδοχή της τριετούς συμφωνίας με τη EuroLeague, αξίας 17 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει προτείνει ο Τσους Μπουένο.