Μπαρτζώκας: «Προηγηθήκαμε με πέντε πόντους και μετά…»

Την αδυναμία του Ολυμπιακού να διαχειριστεί το προβάδισμα των πέντε πόντων στα τελευταία δύο λεπτά της πρώτης παράτασης ανέδειξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών της Stoiximan GBL.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στην ΕΡΤ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στάθηκε στα καθοριστικά λάθη που έγιναν σε εκείνο το σημείο, τα οποία επέτρεψαν στους «πράσινους» να επιστρέψουν και τελικά να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Πήραμε λάθος αποφάσεις, όταν ήμασταν στο +5 δεν πήραμε καλές αποφάσεις. Είχαμε έλλειψη επικοινωνίας, ήταν οι χαμένες βολές του Φουρνιέ. Έγιναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν για το επίπεδό μας και χάσαμε το ματς.

Έπρεπε να είμαστε πιο επίμονοι στο πλάνο, κάναμε πολλές ατομικές ενέργειες και είχαμε πολλές ολιγωρίες στην άμυνα. Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι αμυντικά».