Αγωνία στη Βενεζουέλα: Αγνοείται διεθνής ποδοσφαιριστής μετά τους φονικούς σεισμούς (vid)

Έντονη ανησυχία επικρατεί στη Βενεζουέλα για την τύχη του Γίμβερτ Μπεροτεράν, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εθνικής ομάδας Κ20, ο οποίος αγνοείται μετά τους φονικούς σεισμούς που προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στη χώρα.

Όπως γνωστοποίησαν η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βενεζουέλας και η Ουνιβερσιδάδ Σεντράλ ντε Βενεζουέλα, ομάδα στην οποία ανήκει ο 18χρονος μέσος, ο ποδοσφαιριστής εθεάθη για τελευταία φορά στην περιοχή Λος Κοράλες, μία από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τους φονικούς σεισμούς.

Η εξαφάνισή του έχει προκαλέσει σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας, με την οικογένειά του, τους οικείους του και τους ανθρώπους του συλλόγου να αγωνιούν για την τύχη του.

Την ίδια ώρα, οι αρμόδιες Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο Μπεροτεράν θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα πρότζεκτ του ποδοσφαίρου της Βενεζουέλας. Με την εθνική ομάδα Κ17 πραγματοποίησε 17 συμμετοχές, σημειώνοντας τρία γκολ, ενώ αποτέλεσε βασικό μέλος των αναπτυξιακών τμημάτων της «Βινοτίντο».

Σε επίπεδο συλλόγων, ανήκει στην Ουνιβερσιδάδ Σεντράλ ντε Βενεζουέλα, με τη φανέλα της οποίας έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε τρεις αναμετρήσεις με την πρώτη ομάδα, καταγράφοντας συνολικά 32 λεπτά συμμετοχής, καθώς ενσωματωνόταν σταδιακά στο ρόστερ.

YouTube thumbnail