
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ζέλικο Ντρτσέλιτς, μίλησε για τη νέα σεζόν, τις μεταγραφές και τις μεγάλες φιλοδοξίες του συλλόγου, αποκαλύπτοντας πως η ομάδα είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του Νίκολα Βούτσεβιτς.
«Είχαμε μια συμφωνία κυρίων πως αν δεν ερχόταν πρόταση από το NBA, θα φορούσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Στην περίπτωσή του τα χρήματα δεν αποτέλεσαν ποτέ παράγοντα», ανέφερε για τον Μαυροβούνιο σέντερ.
Παράλληλα, στάθηκε στη νέα εποχή με τον Ιμπόν Ναβάρο στον πάγκο, τονίζοντας: «Ο Τεόντοσιτς, ο Τόμιτς και ο Ναβάρο θα δώσουν στον σύλλογό μας μια νέα διάσταση».
Για τους στόχους της ομάδας στη EuroLeague, ο Ντρτσέλιτς υπογράμμισε πως ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να πρωταγωνιστήσει: «Περισσότερες από τις μισές ομάδες της EuroLeague έχουν στόχο το Final Four. Θα ήταν ανεύθυνο να πω ότι δεν έχουμε αγωνιστικές φιλοδοξίες».
Τέλος, αναφέρθηκε στη δεκαετή συμφωνία με τη διοργάνωση, υποστηρίζοντας πως αποτελεί σημαντικό βήμα για το μέλλον του συλλόγου: «Ο στόχος μας ήταν πάντα να αποκτήσουμε θέση στο μοντέλο των franchises.
Πλέον γινόμαστε ισότιμο μέλος της διοργάνωσης, με δικαιώματα αλλά και σημαντικά έσοδα».
Crvena Zvezda president Zeljko Drcelic confirmed that the club held talks with two-time NBA All-Star Nikola Vucevic
He also revealed that the club’s budget is expected to remain at a similar level to last season: https://t.co/c0t65zo7YA pic.twitter.com/Vvv55PzeX2
— BasketNews (@BasketNews_com) August 2, 2026
