Λεβαδειακός – Αστέρας AKTOR 2-0: Πρόκριση στη League Phase για τους Βοιωτούς με πρωταγωνιστή τον Ούρσι

Ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό του πλεονέκτημα, επικράτησε 2-0 του Αστέρα AKTOR και εξασφάλισε την πρόκρισή του στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες έμειναν με δέκα παίκτες από το 34ο λεπτό και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, με τον Αγκουστίν Ούρσι να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

Πρώτο ημίχρονο

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 20’, όταν ο Χρήστος Παπαδόπουλος βρήκε με κάθετη τον Εμμανουηλίδη, όμως το διαγώνιο σουτ του τελευταίου απομάκρυνε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Στο 28’ ο Χρήστος Παπαδόπουλος βρήκε χώρο και εκτέλεσε, με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 34’ ήρθε η κομβική στιγμή του αγώνα. Ο Σίλβα έκανε τραγικό λάθος, ο Χρήστος Παπαδόπουλος έκλεψε και έβγαινε απέναντι από τον τερματοφύλακα, με τον στόπερ του Αστέρα να τον τραβά εκτός περιοχής. Ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη και οι Αρκάδες έμειναν με δέκα.

Η πίεση του Λεβαδειακού καρποφόρησε λίγο πριν την ανάπαυλα. Ο Συμελίδης συνεργάστηκε με τον Ούρσι, εκείνος με τον Γκούμα και μετά το λάθος του Έντερ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Δεύτερο ημίχρονο

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και να γίνει πιο επιθετικός, όμως ο Λεβαδειακός βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 62’. Ο Βήχος έκανε το συρτό σουτ, ο Νίκος Παπαδόπουλος απέκρουσε, όμως ο Ούρσι ήταν στο κατάλληλο σημείο και με πλασέ έκανε το 2-0, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε τρίτο τέρμα στο 65’, όταν ο Γκούμας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κουρμπέλη και έδωσε στον Χρήστο Παπαδόπουλο, αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος απέκρουσε το σουτ.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, οι αλλαγές επηρέασαν την εικόνα της αναμέτρησης και ο Λεβαδειακός κράτησε μέχρι το τέλος το 2-0, πανηγυρίζοντας την πρόκριση.