
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις επόμενες ημέρες σε οδικά σημεία της Χαλκιδικής, λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Έξυπνες Γέφυρες», σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ειδικότερα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται εναλλάξ στο εναπομείναν τμήμα του οδοστρώματος στα εξής σημεία:
-Στο 15,3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Στρατωνίου-Ολυμπιάδας, στη γέφυρα Ολυμπιάδας, από τις 07:00 της Δευτέρας 24 Αυγούστου έως τις 19:00 της Τρίτης 25 Αυγούστου 2026.
-Στο 16,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Στρατωνίου-Ολυμπιάδας, στη γέφυρα Ολυμπιάδας, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, από τις 07:00 της Δευτέρας 24 Αυγούστου έως τις 19:00 της Τρίτης 25 Αυγούστου 2026.
-Στο 87ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Συκιάς-Σάρτης, στο κύκλωμα Σιθωνίας, στη γέφυρα Συκιάς, από τις 07:00 της Τετάρτης 26 Αυγούστου έως τις 19:00 της Πέμπτης 27 Αυγούστου 2026.
-Στο 34,3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Στρατωνίου-Ολυμπιάδας, στη γέφυρα Στρατωνίου, από τις 07:00 της Πέμπτης 27 Αυγούστου έως τις 19:00 της Παρασκευής 28 Αυγούστου 2026.
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφαλής μετακίνησή τους και να αποφεύγονται τροχαία ατυχήματα.