Τραγωδία σημειώθηκε κοντά στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας – Μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο Α2, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες
Ένα μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα σε αυτοκινητόδρομο, κοντά στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας, παρασύροντας στον θάνατο τους δύο επιβαίνοντες, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρα.
Το αεροσκάφος συνετρίβη σε
Rettungskräfte bargen die beiden Insassen tot aus dem Kleinflugzeug. Weshalb es abstürzte, ist unklar. Der Einsatz dauert an. https://t.co/lRBnY6nwfl
— Frankfurter Allgemeine (@faznet) November 6, 2026
απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στον αυτοκινητόδρομο Α2 που συνδέει το Βερολίνο με το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, στο δυτικό τμήμα της Γερμανίας.
Οι δύο επιβαίνοντες εντοπίστηκαν νεκροί. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές σε διερχόμενα οχήματα. Τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους διασκορπίστηκαν στο οδόστρωμα και οι αρχές έκλεισαν προσωρινά το ρεύμα κυκλοφορίας προς το Ανόβερο.
Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής.
Πηγή: Το Βήμα