ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Συνέντευξη: Βασίλης Νικόλαος Βιτσιλόγιαννης

(IG @vassiliosvitsilogiannis)

Ο Απόστολος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Γαστούνη του Νομού Ηλείας, ενώ φέρει ρίζες από την Μικρά Ασία.

Αρχικά σπούδασε στην Αθήνα Μαγειρική Τέχνη, Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιεία και μετέπειτα Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Αυτή την περίοδο σπουδάζει υποκριτική στην Δραματική Σχολή Βλαδίμηρος Καυκαρίδης στην Λευκωσία. Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς όπου εκπομπές του έχουν μεγάλη ακροαματικότητα και ο ίδιος αρκετούς θαυμαστές.

  • Ποια ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκες ότι ανήκεις στον κόσμο της υποκριτικής;

Η πρώτη μου επαφή με την υποκριτική ήταν το 2010 στην Κύπρο από τον τηλεοπτικό σταθμό “SIGMA” στην σειρά «Έλα πάρε με». Τότε έπρεπε να υποδυθώ έναν δημοσιογράφο σε πάνελ εκπομπής. Η πρόταση είχε έρθει ξαφνικά και αν με ρωτήσεις δεν ξέρω πως έγινε αυτό. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα και είχα ενθουσιαστεί. Έκτοτε ακολούθησαν αρκετές τέτοιες μικρές συνεργασίες  σε διάφορες τηλεοπτικές Κυπριακές σειρές. Βέβαια η επαγγελματική μου πορεία στον χώρο του τουρισμού, όπου ήταν και οι πρώτες μου σπουδές, αλλά και η άνετη ζωή από τις μεγάλες οικονομικές απολαβές που μου πρόσφερε ο χώρος τότε, δεν μου άφηναν περιθώριο αλλά και χρόνο για να ασχοληθώ επαγγελματικά με την Υποκριτική. Πάντα ήταν στο μυαλό μου όμως και κάτι μέσα μου φώναζε “Τόλμα”…

Λίγους μήνες πριν έρθει η πρόταση για την «Γη της Ελιάς» δύο φίλοι και καταξιωμένοι ηθοποιοί μου είπαν «Απόστολε θα γίνεις Ηθοποιός. Μόνο αυτό πρέπει να κάνεις στην ζωή σου…» Τότε ένοιωσα κι εγώ πιο έντονα το συναίσθημα του “Τώρα ή ποτέ”. 

  • Πες μας λίγα λόγια για το ρόλο σου στην τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega.

Ο ρόλος μου στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» ήταν συμπρωταγωνιστικός. Ένας “Μόνιμος ρόλος Guest” όπως τον ονόμαζε η παραγωγή. Αρχικά βάση τις αρχικής συμφωνίας γνώριζα ότι θα παρέμενα καθ’ όλη την διάρκεια προβολής της σειράς. Υποδύθηκα τον Υπαστυνόμο Γρηγόρη Δουσμάνη, Βοηθό του Αρχηγού της Αστυνομίας Γιώργη Κουράκου (Αλέξανδρος Μαρτίδης). Ήμουν το δεξί του χέρι. Παντού δίπλα του, ασχέτως αν μετέπειτα τον πρόδωσα και δυστυχώς πλήρωσα το τίμημα αυτό με την ζωή μου. Ο ρόλος αυτός αν και από το πρώτο επεισόδιο, ξεκίνησε πολύ δειλά με κάποιες ατάκες στην πορεία μεγάλωσε διότι κάπως έπρεπε να καταλήξει. Συμμετείχα συνολικά σε 82 επεισόδια στα οποία έχω να θυμάμαι πάρα πολύ όμορφα πράγματα. Θέλω σε αυτό το σημείο να πω ότι κατά την διάρκεια τον γυρισμάτων έδωσα εξετάσεις στην Δραματική Σχολή και κέρδισα την θέση. Ξεκινώντας αυτή την διαδικασία είχα σκεφτεί ότι αν τελικά τα κατάφερνα θα έπαιρνα αναβολή φοίτησης και με το πέρας της σειράς θα ξεκινούσα το ταξίδι αυτό. Στην πορεία όμως άρχισα να σκέφτομαι πολύ πιο ώριμα αποφασίζοντας ότι δεν πρέπει να παρασυρθώ από την επιτυχία που σημείωνε η τηλεοπτική σειρά. Σκεφτόμουν ότι ο δρόμος θα ανοίξει πιο πολύ με το τέλος των σπουδών και έτσι εξέφρασα την επιθυμία και την σκέψη μου στην παραγωγή. Λίγες μέρες αργότερα με ενημέρωσαν ότι ο ρόλος παίρνει άλλη τροπή και οδεύει προς την ολοκλήρωση. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να κάνω και τα δύο πράγματα ταυτόχρονα και αυτό όχι επειδή δεν δεχόταν η παραγωγή αλλά επειδή η Δραματική Σχολή είχε ως πολιτική να απαγορεύεται η οποιαδήποτε προβολή σε Θέατρο, Τηλεόραση και Κινηματογράφο κατά την διάρκεια των σπουδών… Δεν έχω μετανιώσει στιγμή για την απόφαση μου αυτή. Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος ρόλος ότι είχε να δώσει το είχε δώσει. Αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα και αισθάνομαι ευλογημένος που έμελε «Η Γη της Ελιάς» να είναι η πρώτη μου επίσημη δουλειά. Ευχαριστώ τον Ανδρέα Γεωργίου και την Make it Production για την ευκαιρία αυτή και που ξέρουμε, εύχομαι στο μέλλον να μου ξανά δώσουν την ευκαιρία για μία ακόμα συνεργασία μαζί τους. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι στα τελευταία επεισόδια που άρχισα να προβάλομε περισσότερο, ο κόσμος αγάπησε τον υπαστυνόμο Δουσμάνη και έως και σήμερα μου στέλνουν μηνύματα “Πες μας ότι θα γίνει η Ανατροπή και ξαφνικά θα επιστρέψεις”.

  • Λένε ότι το ραδιόφωνο είναι ένας ‘μαγικός κόσμος’. Τι είναι για σένα το ραδιόφωνο και γιατί έχεις επιλέξει να κάνεις συνεργασίες με διαφορετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς;

Μαγικός; Αυτό ξανά πες το. Αν κάποιος δεν έχει την ευκαιρία να το ζήσει δεν θα μπορέσει ούτε και να το νοιώσει. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να βρίσκεσαι πίσω από ένα μικρόφωνο και να πρέπει να μεταφέρεις τα όσα αισθάνεσαι. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει οπτική επαφή το κάνει ακόμα πιο μαγικό. Πολλές φορές μου έτυχε να κλείσω το μικρόφωνο και να βάλω τα κλάματα. Πολλές φορές μου έτυχε επίσης να τραγουδήσω, να γελάσω δυνατά. Να μου τελειώσει η αναπνοή από κακό χειρισμό και να πνιγώ. Πάρα πολλά, αστεία και μη!  Το ραδιόφωνο για μένα είναι τρόπος ζωής, τρόπος έκφρασης, ΈΡΩΤΑΣ. Το ραδιόφωνο είναι η επαφή μου με όλο τον κόσμο. Δεν είναι απλά μια δουλειά. Το ραδιόφωνο πλέον είναι υποχρέωση μου προς τον κόσμο που με ακούει και με ακολουθεί πιστά. Δεν μπορώ να λείψω από αυτό. Για να καταλήξω στην ερώτηση σου σχετικά με τις  συνεργασίες μου με αρκετούς σταθμούς θέλω να τονίσω ότι κάνω ένα συγκεκριμένο μοντέλο εκπομπής. Την ίδια εκπομπή παντού. Κάνω το παλιό καλό ραδιόφωνο – το ραδιόφωνο όπως παλιά. Αυτό που ο ακροατής έχει άμεση επαφή με τον εκφωνητή. Το ραδιόφωνο που κάποιος θα κάνει μια αφιέρωση σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Θα απαντήσω στον ακροατή. Θα συνομιλήσω μαζί του. Ίσως αυτό να εκτίμησαν και οι σταθμοί που συνεργάζομαι. Στόχος μου είναι οι εκπομπές μου να διαδοθούν όσο πιο μακριά γίνεται. Με τις συνεργασίες που έχω έως σήμερα η εκπομπή μου τα Σαββατοκύριακα ταξιδεύει ζωντανά σε Κύπρο, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία και Νέα Υόρκη κυρίως στα FM αλλά και μέσο web παγκόσμια. Τέλος σχετικά με το Ραδιοφωνικό κομμάτι θέλω να αναφερθώ στο γεγονός ότι το Ραδιόφωνο αποτελεί το πιο αληθινό μέσο επικοινωνίας ασχέτως αν έχει χαλάσει τα τελευταία χρόνια. Γενικά δεν ακούω ραδιόφωνο. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με όσους επιλέγονται να κάνουν ραδιόφωνο δυστυχώς. Το ραδιόφωνο δεν είναι βγαίνω στον αέρα και όποιων πάρει ο χάρος. Υπάρχει σκαλέτα, θεματολογία, σωστός τρόπος ομιλίας προς τον ακροατή, σεβασμός του ακροατή. Όλα αυτά δυστυχώς έχουν χαθεί σήμερα και έχουμε μετατρέψει αυτό το μέσο σε βούρκο και telemarketing.    

  • Ποιο είναι το καθημερινό πρόγραμμα ενός δραστήριου ανθρώπου όπως εσύ και πως καταφέρνεις να συνδυάζεις τόσα πολλά πράγματα;

Η αλήθεια είναι πως δεν μου φτάνουν 24 ώρες. Όσο είχα τα γυρίσματα στην «Γη της Ελιάς» το πρόγραμμα μου ήταν μια καθημερινή τρέλα. Ειδικά τις δυο τελευταίες εβδομάδες των γυρισμάτων μου, που συνέπεσαν με την Δραματική σχολή όταν τρέχαμε να ολοκληρώσουμε τον ρόλο. Οι καθημερινές ξεκίναγαν από τις 8 το πρωί και έμπαινα στο σπίτι στις μία τα ξημερώματα και το ίδιο πάλι από την αρχή. Τα δε Σαββατοκύριακα με βρίσκουν στο στούντιο του ραδιοφώνου όλη μέρα.

Τα ραδιόφωνα όμως με απασχολούν κάθε μέρα. Πέρα από τις ραδιοφωνικές εκπομπές είμαι και υπεύθυνος επικοινωνίας σε ένα από αυτά και βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με δισκογραφικές εταιρείες για νέα τραγούδια, αποκλειστικές μεταδόσεις, συνεντεύξεις καλλιτεχνών και διαχείριση των social media. Για προσωπικό χρόνο μην με ρωτήσεις. Γυμναστήριο πήγαινα κάποια στιγμή και πλέον δεν υπάρχει χρόνος ούτε γι αυτό. Ξέρεις κάτι… δεν με ενοχλεί προς ώρας. Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς δεν σε νοιάζει αυτό.

  • Έχοντας επαφή με άλλους συναδέλφους σου τι είναι αυτό που διαπίστωσες ότι αγχώνει περισσότερο έναν ηθοποιό;

Ο χρόνος. Πολύ σημαντικό. Ξέρεις τι είναι να έχεις ταυτόχρονα παραστάσεις και πρόβες στο θέατρο και να βγαίνεις εκτός προγράμματος; Τα τηλεοπτικά γυρίσματα δεν είναι εύκολη υπόθεση και ειδικά όταν έχεις να κάνεις με καθημερινή σειρά. Το πρόγραμμα σπάνια ακολουθείτε με ακρίβεια. 

  • Αν σου έλεγαν να αποφασίσεις θέατρο, κινηματογράφο ή τηλεόραση τι θα ήταν αυτό που θα επέλεγες χωρίς δεύτερη σκέψη;

Χμμμ. Ίσως λογικά να περιμένεις να σου απαντήσω τηλεόραση. Αντικειμενικά ο ηθοποιός στο σανίδι φαίνεται. Το θέατρο είναι αυτό που σε φέρνει πιο κοντά με το κοινό, σε κάνει να είσαι ο εαυτός σου και όπως λέει μια αγαπημένη Ηθοποιός στην Κύπρο και το έχω κρατήσει, “Θέατρο είναι να υποκρίνεσαι αληθινά την αλήθεια”. Στο θέατρο δεν υπάρχει η ασφάλεια του φακού, τις πολλαπλής λήψης πλάνων και η βοήθεια του μοντάζ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η τηλεόραση είναι κάτι εύκολο. Απλά σου προσφέρει μια ασφάλεια στο να σου καλύψει πιθανά λάθη. Καταλήγοντας λοιπόν θα σου απαντήσω ότι επιλέγω θέατρο και θα συνεχίσω με τηλεόραση και κινηματογράφο λαμβάνοντας υπόψη ότι με τα δυο τελευταία μέσα μπαίνεις στο σπίτι του κόσμου καθημερινά και γίνεσαι από την πρώτη στιγμή αναγνωρίσιμος σε αυτούς. Άρα το χρειάζεται και αυτό ένας ηθοποιός.

  • Ο ηθοποιός μπαίνοντας στο ρόλο του θεωρείς ότι είναι μία βιωματική πράξη την οποία ο ηθοποιός πρέπει να φέρει εις πέρας μέσω των δικών του εμπειριών;

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο ηθοποιός πρέπει να μπει στον ρόλο με όποιο τρόπο πιστεύει ότι τον βοηθάει καλύτερα. Φτάνει να μπει. Αρκετοί ηθοποιοί χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους βιώματα για να φέρουν εις πέρας έναν ρόλο που τους έχει ανατεθεί, κάτι που εγώ προσωπικά το θεωρώ λάθος. Γιατί να θέσω τον εαυτό μου σε μία τέτοια δοκιμασία; HΥποκριτική είναι “καταστάσεις”. Αυτές διδάσκουν οι Δραματικές Σχολές σήμερα και αυτές πρέπει να χρησιμοποιούμε. Απλά διαλέγω την κατάσταση και μπαίνω σε αυτή. Φαντάσου όλοι οι ρόλοι ενός ηθοποιού να είναι τα προσωπικά του βιώματα…Μία μόνιμη τρέλα θα είναι όλο αυτό.

  • Αν ξανά γεννιόσουνα, πιο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα σου θα ήταν αυτό που θα ήθελες να ξαναποκτήσεις και γιατί;

Αν ξανά γεννιόμουνα; Δεν ξέρω γιατί, αλλά πιστεύω ότι θα ξανά γεννηθώ κάπου στο μέλλον.

Αυτό που θα κρατούσα από εμένα είναι η αλήθεια μου. Είμαι πολύ αληθινός άνθρωπος και δεν δείχνω τίποτα διαφορετικό προς τα έξω από αυτό που είμαι. Θέλω λοιπόν να είμαι πάντα ο εαυτός μου είτε βρίσκομαι στην επικαιρότητα είτε όχι. Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει τον Απόστολο έτσι όπως είναι. Θυμάμαι τον εαυτό μου στα πρώτα μου βήματα, να είμαι απλός και ζεστός με όλους. Βλέπω και το σήμερα που αριθμό κάποιες χιλιάδες ακόλουθους στα social media. Είμαι ο ίδιος. Μην ξεχνάμε ότι ένας καλλιτέχνης υπάρχει χάρις τον κόσμο. Ο κόσμος δύσκολα μας ανεβάζει και μόλις σε ένα δευτερόλεπτο μας ρίχνει κάτω και μας αφανίζει από τον χάρτη.

  • Η εμπειρία ενός ηθοποιού ισοδυναμεί με επιτυχία;

Όχι απαραίτητα. Πιστεύω ότι πρέπει να έχει άστρο κάποιος. Βλέπουμε ηθοποιούς με πολυετή εμπειρία που είναι ανέκφραστοι. Από την άλλη υπάρχουν νέοι ηθοποιοί πολύ αξιόλογοι και πολύ ταλαντούχοι. Πρέπει να δοθεί το βήμα λοιπόν στα νέα παιδιά. Εκεί έξω υπάρχουν καλλιτέχνες που περιμένουν να λάμψουν. Ας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία σε κάποιους από αυτούς. Το έχει ανάγκη και το κοινό άλλωστε. Φέτος είδαμε πολλούς νέους ηθοποιούς να εμφανίζονται και αυτό άρεσε στον κόσμο. Ειδικά το τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία χρόνια που μένει σπίτι λόγο των καταστάσεων που βιώνουμε είχε την ανάγκη για μία τέτοια αλλαγή. Άρα, δυστυχώς ή ευτυχώς η εμπειρία και η προϋπηρεσία δεν αποτελεί πάντα το όπλο ως προς την επιτυχία κάποιου. 

  • Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; 

Μόνο σχέδια κάνω. Το γεγονός ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να συστηθώ στον κόσμο πριν βγω από την Δραματική Σχολή αποτελεί για μένα ένα μεγάλο προσωπικό κατόρθωμα, αν μου επιτρέπεται να το ονομάσω έτσι. Για τα επόμενα δυο χρόνια δυστυχώς δεν θα μπορώ να εμφανιστώ σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές παραγωγές. Οπότε στόχος είναι να επενδύσω κι άλλο στο ραδιόφωνο και να προετοιμάσω το έδαφος για το πώς θα κινηθώ στο Υποκριτικό μου ταξίδι με το πέρας της Σχολής. Αυτή την περίοδο δεν σου κρύβω ότι έχω αναλάβει την Γενική Διοίκηση της Ελληνικής Δισκογραφικής εταιρείας REAL MUSIC στην Κύπρο και είμαι πολύ χαρούμενος για όλο αυτό. Οι δισκογραφικές εταιρείες ήταν ένα θέμα που με απασχόλησε από την πρώτη μέρα της ραδιοφωνικής μου καριέρας και αποτελούσε στόχο η συνεργασία μου με κάποια από αυτές. 

  • Υπήρχαν κάποιες συνεργασίες στη ζωή σου οι οποίες σε έκαναν όχι μόνο καλύτερο ηθοποιό αλλά και άνθρωπο;

Δεν θα ήθελα να σταθώ στο καλύτερος ηθοποιός διότι αυτό είναι κάτι που δεν θα σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται. Θα σταθώ στο καλύτερος άνθρωπος, κάτι που λείπει δυστυχώς σήμερα εκεί έξω. Βέβαια πιστεύω ότι Καλύτερος Άνθρωπος δεν γίνεται κάποιος από την μια μέρα στην άλλη, καλός άνθρωπος απλά γεννιέται. Εμένα καλύτερο άνθρωπο με έκανε η οικογένεια μου που στέκονται δίπλα μου σε κάθε απόφαση μου και τους ευχαριστώ δημόσια για αυτό. Μου έδωσαν τις σωστές βάσεις. Στην πορεία απλά ήρθαν όντως και κάποιες συνεργασίες να συμπληρώσουν το πάζλ. Και αυτό πως ήρθε; Βλέποντας τα κακώς κείμενα συγκεκριμένων συνεργασιών που είχα έπραττα απλώς τα αντίθετα. Έπαιρνα το μαύρο και το μετέτρεπα σε γκρι και μετέπειτα σε άσπρο. Δεν υπάρχει ευτυχώς ένα χρώμα γύρω μας. Στο χέρι μας είναι να συμβάλουμε όλοι από λίγο για έναν καλύτερο κόσμο. 

  •  Ποια είναι η αντίδραση του κόσμου που σε συναντάει στο δρόμο ή σου στέλνει μηνύματα στα social media σου;

Χαχα. Αυτό είναι ένα περίεργο κομμάτι… Μου έτυχε να με βρίσουν λέγοντας μου ότι είμαι ρουφιάνος και θα πληρώσω για όλο αυτό. Έτυχε να περπατάω αμέριμνος στην Κυπριακή πρωτεύουσα και απλά να μου πουν γεια σου ρουφιανάκι χωρίς να σταματήσουν να με κοιτάξουν. Έτυχε να μου πουν, εσύ δεν πέθανες πριν λίγες μέρες; Υπάρχουν και τα καλά όμως, όπως ότι, είσαι εξαιρετικός συνέχισε. Μου έχουν στείλει αρκετά δώρα και γράμματα στον ραδιοφωνικό σταθμό,  λουλούδια. Πράγματα τα οποία δεν τα περίμενα η αλήθεια. Από την άλλη, τα μηνύματα που λαμβάνω στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στα social media είναι μηνύματα αγάπης και θαυμασμού. Πολλοί μου ζητούν να γίνει η ανατροπή και να επανέλθω στην «Γη της Ελιάς». Πολλά stories με αναφορές στο όνομα μου από την τηλεοπτική σειρά και το ραδιόφωνο όπως επίσης και αρκετά fan pages με το όνομα μου που ξετρυπώνουν ανά διαστήματα. Μακάρι να μην απογοητεύσω μελλοντικά κανέναν και να συνεχίσω να έχω την ευκαιρία να προσφέρω με κάθε τρόπο στην τέχνη και στους ανθρώπους που αναγνωρίζουν το ότι κάνω.  

  • Αν σου έλεγα να περιγράψεις τη ζωή σου με ένα τραγούδι ποιο θα ήταν αυτό;

Θα μπορούσα να σου γράψω αρκετά τραγούδια λόγο και της μεγάλης λίστας που ακούω καθημερινά για σκοπούς των ραδιοφώνων όμως προτιμώ να σου πω με τρεις λέξεις το «Πάρτε με κύματα». Είναι ο τίτλος του πρώτου μου προσωπικού τραγουδιού που έχω στόχο να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022 από την REAL MUSIC με ένα όμορφο κινηματογραφικό βίντεο κλιπ το οποίο θα γυριστεί στην Μάνη! Το τραγούδι είναι σε στίχους του Κύριου Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική του Κύριου Γιάννη Θάνου. Είναι ένα τραγούδι πολύ ποιοτικό και ελπίζω να καταφέρω να το υποστηρίξω. Τραγουδιστής δεν είμαι και ούτε θα γίνω. Στην τέχνη όμως δεν υπάρχουν όρια και φραγμοί όταν αυτό γίνεται με αγάπη και σεβασμό προς αυτήν.  

  • Και αν σου έλεγα να περιγράψεις τη ζωή σου με ένα θεατρικό έργο ποιο θα ήταν αυτό;

Θα σου πω χωρίς δεύτερη σκέψη την «Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Ένα έργο που ανέβηκε πρώτη φορά από το Θέατρο Τέχνης το 1957 και μιλάει για το πάθος ενός ζευγαριού. Μιλάει για τον απαγορευμένο τους έρωτα. Ένα έρωτα που δεν είχε αίσιο τέλος. Άλλωστε δεν έχουν όλες οι ιστορίες αυτό το Happy Ending που θέλουμε, που αναμένουμε..

Φωτογραφία: Δημήτρης Καπεδιώτης @demetriskapediotis / @eight.photostudio

Μακιγιάζ: Ναταλία Τασούλα @nataliatasoula_mua

Ρούχα: Square Boutique @square_boutique

Τοποθεσία: Atlantis Gardens Resort Cyprus @atlantisgardensresortcy

°
___
______
  • Low Temp. ___°
  • High Temp. ___°
___
______
April 27th 2024, Saturday
°
   ___
  • TEMPERATURE
    ° | °
  • HUMIDITY
    %
  • WIND
    m/s
  • CLOUDINESS
    %
  • SUNRISE
  • SUNSET
  • SUN 28
    ° | °
    Cloudiness
    %
    Humidity
    %
  • MON 29
    ° | °
    Cloudiness
    %
    Humidity
    %
  • TUE 30
    ° | °
    Cloudiness
    %
    Humidity
    %
  • WED 1
    ° | °
    Cloudiness
    %
    Humidity
    %
  • THU 2
    ° | °
    Cloudiness
    %
    Humidity
    %
  • FRI 3
    ° | °
    Cloudiness
    %
    Humidity
    %

I want to find the weather for in .

Loading...