H Ελευθερία Ελευθερίου απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές στη Λευκάδα

Eλευθερία Ελευθερίου

Το καλοκαίρι έχει – σχεδόν – φτάσει και δεν είναι λίγοι οι εγχώριοι celebrities έχουν ξεκινήσει τις πρώτες εξορμήσεις στις παραλίες της χώρας αλλά και παγκοσμίως. Η Ελευθερία Ελευθερίου λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις αποφάσισε να απολαύσει βουτιές στη Λευκάδα.

Πρόσφατα, είδαμε τις πόζες της Έλενας Κρεμλίδου από μία υπέροχη παραλία Κάννες και τώρα ήρθε η σειρά της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία πόζαρε με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια μοιράστηκε την Παρασκευή (29.05.2026) βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Instagram.

Οι πόζες της Ελευθερίας Ελευθερίου ξετρέλαναν τους διαδικτυακούς της φίλους που της χάρισαν πολλά likes και θετικά σχόλια. 

«Λευκάδα! Τυχαία κλικ. Ξεκούραση, βουτιές λίγο πριν ξεκινήσουμε τα καλοκαιρινά μας lives», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελευθερία Ελευθερίου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftheria Eleftheriou (@eleftheria_elle)

Πρόσφατα, η Ελευθερία Ελευθερίου αφηγήθηκε το ταξίδι της από την Κύπρο, στην Ελλάδα και τη Eurovision.

«Δεν είμαι αρνητική στο να το ξανακάνω. Κάποια στιγμή νιώθω ότι θα ξαναέρθει στη ζωή μου, για κάποιο λόγο. Είμαι της άποψης ότι όπως εκπροσώπησα την Ελλάδα το 2012 και έγινε όλο αβίαστα – δηλαδή δεν αγανάκτησα για να γίνει, μου ήρθε – έτσι πιστεύω ότι τα πράγματα στη ζωή μας έρχονται την κατάλληλη στιγμή», είχε πει στο Mad η Ελευθερία Ελευθερίου για τη Eurovision.

To άρθρο H Ελευθερία Ελευθερίου απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές στη Λευκάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .