Βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου στον Άγιο Δημήτριο: Συγκλονίζει η σύζυγος του 57χρονου – «Άφησε τα παιδιά μόνα τους»

Συγκλονίζει η τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο, όπου ένας 57χρονος πατέρας τριών παιδιών έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο 57χρονος κινούνταν στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου με κατεύθυνση προς τον Άλιμο, πηγαίνοντας στη δουλειά του στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Αγίου Δημητρίου. Ξαφνικά, η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με βαν που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και επιχείρησε να στρίψει προς την οδό Αττάλου.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Λαϊκό», όπου υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα. Ο 44χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη, ενώ η Τροχαία διεξάγει προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Η στιγμή της σύγκρουσης έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στοιχείο που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του τροχαίου.

Συγκλονισμένα τα λόγια της συζύγου

Με δάκρυα στα μάτια, η σύζυγος του 57χρονου περιγράφει την οδύνη της: «Έμεινα μόνη μου, έχει κλείσει το σπίτι μου. Διαλύθηκαν όλα, η οικογένειά μου, από ένα τροχαίο, μια άτυχη στιγμή».

«Ήταν ένας καλός άνθρωπος. Άφησε τα παιδιά μόνα τους. Πήγαινε στη δουλειά, δεν πήγαινε ούτε για διασκέδαση, ούτε για… ήταν ένας άνθρωπος βιοπαλαιστής, να βγάλει το μεροκάματο» είπε μιλώντας στο Star.