
Στο τραπέζι των ανθρώπων του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται το ενδεχόμενο διεξαγωγής ορισμένων εντός έδρας αγώνων της EuroLeague στο Βελιγράδι τη νέα σεζόν, σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα.
Όπως αναφέρει σερβικό δημοσίευμα, οι εργασίες που αναμένεται να ξεκινήσουν στο ΣΕΦ μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου αναγκάζουν τους «ερυθρόλευκους» να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις για την προσωρινή τους έδρα.
Μία από τις επιλογές που εξετάζονται είναι το «Aleksandar Nikolic Hall» του Βελιγραδίου, χωρητικότητας περίπου 8.000 θεατών, το οποίο χρησιμοποιήθηκε φέτος και από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.
Olympiacos could play some EuroLeague home games in Belgrade https://t.co/Fv5CJGdaQB
— Sportando (@Sportando) June 11, 2026
Παράλληλα, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και σε άλλες πιθανές λύσεις, όπως το κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο, εγκαταστάσεις στη Λάρνακα της Κύπρου, αλλά και το κλειστό του Tae Kwon Do στο Φάληρο.
Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική απόφαση, με τον Ολυμπιακό να αξιολογεί όλες τις διαθέσιμες επιλογές ενόψει της νέας σεζόν.