Η πιο… περίεργη βάση του Μουντιάλ 2026: Η Σουηδία προπονείται σε γήπεδο υπό κατεδάφιση! (vid)

Η Σουηδία βρίσκεται με το ένα πόδι στη φάση των «32» του Μουντιάλ 2026, καθώς οι τέσσερις βαθμοί που συγκέντρωσε στους ομίλους την έχουν φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Η οριστική επιβεβαίωση, ωστόσο, θα έρθει μόνο όταν ολοκληρωθούν όλες οι αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων.

Μέχρι τότε, οι Σκανδιναβοί παραμένουν στο Ντάλας, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ώστε να είναι έτοιμοι για το ενδεχόμενο της συνέχειας στη διοργάνωση.

Εκείνο που κάνει εντύπωση, πάντως, δεν είναι οι προπονήσεις τους, αλλά ο χώρος όπου αυτές πραγματοποιούνται. Η Εθνική Σουηδίας χρησιμοποιεί το Toyota Stadium, την έδρα της FC Dallas, ένα γήπεδο που αυτές τις ημέρες μεταμορφώνεται λόγω εκτεταμένων έργων ανακατασκευής.

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης έχει κατεδαφιστεί ολόκληρη η ανατολική εξέδρα, με αποτέλεσμα η μία πλευρά του σταδίου να είναι γεμάτη μπάζα, σκαλωσιές, μεταλλικές κατασκευές και βαριά μηχανήματα.