
Καταδίωξη μοτοσικλέτας στο Κερατσίνι κατέληξε σε σοβαρό τροχαίο με εμπλοκή σχολικού λεωφορείου το μεσημέρι της Δευτέρας (22/06/2026). Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας καταδιώχθηκε από αστυνομικές δυνάμεις και συγκρούστηκε με σχολικό όχημα που μετέφερε παιδιά.
Η καταδίωξη ξεκίνησε από την περιοχή των Μεγάρων, όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας αγνόησε τα σήματα των αστυνομικών για έλεγχο. Προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα η πορεία του να φτάσει έως το Κερατσίνι.
Το δίκυκλο κινήθηκε μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου προς την Αθήνα και στη συνέχεια ακολούθησε τη Λεωφόρο Σχιστού, όπου κατέληξε στην περιοχή του Κερατσινίου.
Στη συμβολή της Λεωφόρου Σαλαμίνος με την οδό Άγγελου Σικελιανού σημειώθηκε η σύγκρουση με το σχολικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν ανήλικοι μαθητές. Η πρόσκρουση προκάλεσε ανατροπή της μηχανής και τραυματισμό των δύο επιβατών της.
Ευτυχώς, κανένα από τα παιδιά ή τους συνοδούς του σχολικού λεωφορείου δεν τραυματίστηκε. Οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές, ενώ τα αίτια του περιστατικού παραμένουν υπό διερεύνηση.