Λούκας Τρέχο: Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στη Βενεζουέλα μετά τους σεισμούς

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Λούκας Τρέχο, βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία μετά τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν τη Βενεζουέλα, καθώς η σύζυγός του και τα παιδιά του εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στα χαλάσματα στη Λα Γκουάιρα.

Λίγες ώρες μετά τον διπλό σεισμό που συγκλόνισε τη χώρα, είχε γίνει γνωστό ότι η οικογένεια του πρώην παίκτη του Ατρομήτου αγνοούνταν. Ωστόσο, 74 ώρες μετά το τραγικό συμβάν, οι διασώστες τους εντόπισαν, βυθίζοντας στο πένθος τον 38χρονο Αργεντινό.

Η είδηση του θανάτου της οικογένειας του Τρέχο έχει προκαλέσει σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο, με συλλόγους και ποδοσφαιριστές να εκφράζουν δημόσια τα συλλυπητήριά τους και τη συμπαράστασή τους στον ίδιο, αλλά και σε όλους τους συγγενείς των θυμάτων.